resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 676
    standart bir 18 kişilik kadroda, (4-2-3-1 oynandığını varsayarsak) yedekteki oturacak 7 futbolcu, 1 kaleci, 1 stoper, 1 bek, 2 ortasaha (1'i forvet arkası ya da kanat oynayabilen) 1 sağ-sol açık, 1 santrafor olmalı. böylelikle her mevkiyi yedeklemiş olursunuz. emre çolak ve ozan tufan gibi birden fazla mevkide oynayabilen futbolcular bulundurmak avantajdır.

    sinan gümüş 1 senedir takımda olmasına rağmen hala santrafor sanılıyor. aslında normal santrafor sanılması. u-21 takımda ileride oynadı ve bir sürü gol attı. ama sinan'ın en verimli olabileceği mevki sağ açıktır. santrafor denemek çok doğru değil. çünkü sinan'ın futbolcu karakteri açık futbolcusu olmaya çok uygun. takımda kanat oyuncusu diyebileceğimiz pek fazla futbolcu olmadığı için kendisinin daha fazla ön plana çıkması gerekli. hamza hoca belki tecrübeli diye olcan'da ısrar ediyor olabilir. bence bu kadar ısrar doğru değil. hadi sol bek yedeğimiz olmasa tamam kadroya alınabilir de şimdi carole da varken sinan'ı almamak bana pek doğru gelmiyor.

    belkide sakatlıktan çıktığı içindir, bir kaç hafta daha beklemek lazım. çünkü sinan'ın bir yere kiralanmama sebebi hamza hoca'nın kendisinde yararlanmak istemesiydi. oynatacak diye düşünüyorum. hele kupa maçlarında sürekli sinan oynayacak. kendisi de bir alternatif olduğu için şu an kanat oyuncusu aramıyoruz.

    takımdaki kanat oyuncuları: poldi, yasin, olcan, sinan, belki emre'yi de ekleyebiliriz. galatasaray için yetersiz bir kanat grubu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın