• 22
    fenerbahçe'nin ajax, celtic ve molde ile aynı gruba düştüğü kura çekimidir. b

    ben fenerbahçe'nin şanslı bir kura çektiğini düşünüyorum. rakipler her ne kadar köklü olsa da eski güçlerinde değiller kesinlikle. celtic eski celtic değil. cl öne elemelerinde saçma bir rakibe elenip düştüler buraya. ajax desen çok genç kadroyla oynuyorlar. belki hızlı, dinamik kadrolarıyla bir şeyler yapabilirler fakat tecrübe eksikliğinden ötürü bal yapmayan arı olma ihtimalleri yüksek.

    özetle fenerbahçe bu gruptan rahatlıkla çıkar. içeride 9 puanlarını garanti görüyorum. celtic ve ajax deplasmanları zorlu olacaktır fakat bir şeyler koparırlar o maçlardan da. molde deplasmanı da soğuk olacak belki ama oradan da 3 puanla dönme ihtimalleri yüksek. tahminim en az 12 puanla çıkarlar gruptan. lider olarak da çıkarlar gibi.

    şunu da dip not olarak bırakayım buraya, fenerbahçe'nin piyasa değeri 164 milyon euro; molde, ajax ve celtic takımlarının, üçünün toplam piyasa değeri 146 milyon euro. ki bu da bizim gruptaki benfica'nın piyasa değerinden 20 milyon euro az demektir. atletico'nunsa 350 milyon euro değeri var. başka sözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın