resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4971
    evren göz'e göre kolbeinn sigthorsson'u elimizden kaçırdığımızda hamza hoca çok üzülmüş. o ara dedim ki bizim hoca bu adamı nereden tanıyor, yoksa benim sandığımın aksine hoca avrupa futboluna karşı ilgili mi diye. sonradan jeton düştü tabi. milli takımın elemelerdeki rakibi olan izlanda'nın forvetiydi adam. hoca 3-0'lık izlanda yenilgisinden mütevellit oyuncuyu tanıyor olmalıydı.

    yani hamza hoca tanımadığı hiçbir oyuncuyu almayan hoca. tanımaması da daha önce hiç izlemediği, haberdar olmadığı oyuncu demek. haliyle akhisarlı oyuncular ve milli takımda takip edilen oyuncular hocanın transfer listesini oluşturuyor. tanımadığı oyuncuları ise araştırmadan veto ediyor. dani alves ve ibra gibi herkesin bildiği oyunculara ise "kim istemez ki, ancak bizim şartlarımız da var" diyip veto ediyor. yönetim çok beceriksiz olabilir ama podolski'yi taraftar baskısından nasıl az maliyetli şekilde getirdiklerini biliyoruz. yani hoca istese yönetimin transfer yapabileceğine inanıyorum. bu yüzden takıma sağ bek ve forvet alınmıyorsa sebebi net hamza hoca'dır. hamza hoca herkesin aksine takımının tek eksiğinin stoper olduğunu iddia ediyor. mesela sabri ve umut'u ısrarla oynatması, taraftarla inatlaşıp haklı çıkmak istemesi da bundan dolayı.

    geçen sene prandelli'yi henüz ilk şampiyonlar ligi maçından sonra yani anderlecht maçından sonra kovmalıydık. çünkü başarılı olamayacağı aşikardı, takım hiçbir şekilde ışık vermiyordu. aynı mantıkla kulübün bu seneyi kaybetmemesi adına hocayı şimdi kovmak lazım. hamza hoca'nın da bu kafa yapısıyla başarılı olması çok zor. ama sonuçta hocaya skorlara ve kupalara bağlı olarak destek çıkan taraftarlar da var. onların da ikna olması adına zaman vermek lazım. tahminlerime göre yaklaşık 5-10 hafta sonra hocadan herkes ümidi kesecektir. şampiyonlar ligi'nde son maça çıkmadan önce de hoca kovulur.

    bana kalırsa şu transfersiz kadromuz bile avrupa'da iş yapar. bizim sorunumuz hamza hoca, kendisi kadro seçiminde adaletli değil, ayrıca takıntılı, disiplinsiz ve basiretsiz. transfer yapalım ya da yapmayalım bu kulübün önündeki en görünür engel hamza hoca'dır. bu kulübü hakkıyla yönetecek, taraftarı mutlu edecek bir hoca asla değil hamzaoğlu. inşallah en az tahribatla kurtulabiliriz kendisinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın