resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2783
    bruma'nın gönderilip umut'un takımda tutulması 15/16 transfer sezonunun skandalları arasındadır. hadi umut'u gönderemiyorsun, kimse almıyor ama kendini umut'a mecbur bırakman... kabul edilemez.

    yani mazeretimiz var, uefa denetimi üzerimizde, para harcayamıyoruz. bunu anlayışla karşıladık. ama sağ kanatta da, forvette de olmaz bu adam. resmen 10 kişiyle oynuyoruz. aldığı her top rakibe. hiç bir olumlu pası yok. evet galatasaray'da oynadığı son 3 sezonda kaldırdığımız 2 şampiyonluk kupasında önemli katkısı oldu, kendisine teşekkür ettik ve hatta sevdik. ama koşuyor diye iyice tükenme noktasına gelmiş umut'la devam etmek büyük hataydı. zira istatistiklerine bakarsak bruma'nın umut'tan çok koştuğunu, fazla top kazandığını görürüz. sırf o nedenle yasin'le birlikte kadroda oldukları maçlarda takımın temposu artıyordu.

    mesela bir diğer transfer yanlışımız da, madem bruma ve amrabat gönderilecek umut elde tutulacaktı, o zaman sol kanatta işleyen yasin varken transfer hakkımızı podolski ile değil de bir sağ açık oyuncusuyla kullanmalıydık. ha podolski fırsat transferidir, önemli oyuncudur...ama para yoksa önce açıklarını kapayacaksın.

    misal mbia'nın elden kaçışı inanılır gibi değil. melo'yu bedelsiz göndersen bu adamı aldığında takımın maliyeti yine düşüyordu.

    bilal'in, jem karacan'ın transferi sağlıklı bir düşünce yapısıyla izah edilemez.
    sabri'nin kontratı skandal... yarın bu 3 transferde komisyon döndü diye bir gazete çıkıp yalan haber yapsa kimse altından kalkamaz, aksini ispatlayamaz, ispatlasa da taraftara inandıramaz.

    doğrulara gelirsek jose rodriguez ve carole takıma katkı verecekler. bu belli. transferin bitmesine 4 gün kala sadece 2 doğrumuz var ama malesef yanlışlar o kadar çok ki, doğruları götürüyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın