resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2269
    hakkında bir çok iyi, bir çok kötü yorum yapılan enteresan oyuncu. entryleri okuyorum. sırayla bir gün övülüyor, bir gün yeriliyor. hakkında tutarlı düşüncesi olan bir tek psg yönetimi var. adamı almak istediklerine göre.
    bakın arkadaşlar size sol beklerden bahsedeyim. sol bekler sahanın sağ iç tarafında çalımlarla ilerleyip, en son da kaleciyi çalımlayıp gol atmazlar. telles dediğiniz adam sol bekin tanımıdır. o dünyanın üzerine titrediği roberto carlos da buydu. bunun üzerine olağanüstü bir şut yeteneği olması onu diğer sol bekler arasında sivriltti. her ne kadar 30 yaşından sonraki dönemi de olsa fenerbahçe'de yaptığı hataları buraya video-video koysam sözlüğün veri tabanı s.o.s. verir. standart sol bek özelliklerinin dışında alışılmadık özellikleri olan bir tek marcelo denen çocuk var. içerisinde neredeyse 10 numara pozisyonu özelliklerini barındıran, abidik-gubidik çalımlar atan,net plase vuruşlar yapan bir değişik adam. ama o da real madrid'in sınıfına giriyor. bizi aşıyor anlayacağınız. ondan sonrası da bu ayardır ki bu ayarı küçümsemeyin.

    satılırsa lionel carole gibi hemen hemen hepimizin içinin ısındığı bir çocuk var. ama carole'ye fazla güvenip telles'i bu kadar kolay gözden çıkarmak uygun olur mu bilemem. en azından aldığımızın 2 mislini, yani 12 milyon euro'yu görmesi lazım ki ticaret budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın