resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4914
    futbol bilgisinin ve galatasaray'a yetip yetmeyeceğinden bağımsız olarak eskiden yönetimin kalkan olarak kullandığı yumuşak karakterli bir insan olduğunu düşünüyordum. artık kendi planlarının olduğunu düşünüyorum. hayata bak, yine attı golünü.

    ülkenin genel bir sorunu. medeni/gelişmiş ülkelerde, seviye olarak aşağıdaki adam yukarıdaki adamla iletişime geçince, yukarıdaki adamın yardımıyla seviyesini yükseltiyor. aslında kapasite gereği yukarıdaki adam biraz ödün vermek zorunda kalıyor. sonuçta ortada bir yerde buluşuluyor. böylece ortalama toplum seviyesi yavaş yavaş yükseliyor. ama bizim ülkemizde aşağıdaki adam yukarıdakine hınçla bakıyor. hiçbir şekilde onunla anlaşıp yükselmeye çalışmıyor. benim seviyeme gelsin burada konuşalım anlaşalım diyor. hatta benim dediğim olsun diye diretiyor. sonuç olarak yukarıdaki adam haddinden fazla ödün veriyor ve aşağıdaki adamın seviyesine inmek zorunda kalıyor. gelişme melişme olmuyor.

    bugün hamza'ya akhisar takımını komple getirip, sarı kırmızı forma geçirseniz daha rahat eder. daha başarılı olur. kendisi niasse ve bilal seviyelerini arkasında bırakamadı. artık sneijder, podolski ile muhattap. ama bunu kaldıramıyor. köyden şehre gelip, apartman dairesinde rahat edemeyen köylüler gibi. galatasaray'ın seviyesine çıkacağına, galatasaray'ı kendi seviyesine çekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın