resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4900
    bakın hamza bey. burak yerine umut'u 90 dk oyunda tuttunuz tamam bunlar 24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçı ile ilgili konular herkes konuşuyor bunları. ben daha geniş pencereden bakarak bişeyler yazmak istiyorum.

    ben takımım geri düştüğünde, rakip defanslar kapandığında oyuna bir golcü girebilmesini istiyorum. yani osmanlı bizi arenada yenerken oyuna uzun boylu bir forvet sokalım ki ortadan açamadığımız oyunu ortalar ile açmayı deneriz. yahut burak formsuz olur 11 başlatırsın. bi çok şey ama sen bu takıma nasıl 3. forveti transfer etmezsin be kardeşim. bir takımın galatasaray takımının yedek kulübesinde nasıl yedek forvet olmaz.

    hadi geçtim. yedek kaleci nasıl almazsınız be kardeşim. önünde örnek var 2 sene önce muslera sakatlanmış eray 5 hafta oynamış ve kadıköy kopengah madrid mağlubiyetleri var. nasıl önlem almazsınız. şlde sabriden daha kaliteli bir sağ bek oynaması gerektiği vs falan girmiyorum bile.

    he diyelim kaliteli bir sağ bek hadi onu da geçtim bi 2. sınıf forvet bi yedek kaleci alacak paranız yok. batıyorsunuz. bunu taraftara söyleyemiyosunuz mali durum rezalet belki seneye ffp den ceza alıcaz. diyelim böyle durum. o zaman :

    sabri'ye zam yap-ma-ya-cak-tı-nız.

    suçlusun hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın