resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4888
    tek forvet oynayacağımız sistemde savunma yapmıyor diye forvet çıkarmış. sıkışınca savunmayı bahane ediyor hemen. sen yeniliyorsun zaten 2-1'e yatmayı mı düşünüyorsun ki hala savunmayı bahane ediyorsun? bir de eskiden en azından özür falan dilerdi. 2 maçın içine ettin hoca, hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

    takımın ahıra döndü, izliyorsun. oyuncu 45 metreden frikiği kaleye vurur, gencecik oyuncun çıkarken sana el kol yapar, bekin eli belinde sahada gezer. sen neredesin, ne yapıyorsun?

    takımında burak'tan başka gol atabilecek kaç topçu var da savunma için çıkardığını iddia ediyorsun. ne yalan söyleyeyim melo'yla yasini kenarda görünce sneijder ve umut çıkacak diye düşünüp sevindim. çıkanları görünce şok oldum. hoca napıyorsun bilmiyorum ama gittiğin yol yol değil. seni bu takımda tutacak da yollayacak da öncelikle taraftardır şunu kafana sok. senin koruduğun yönetimin zamanı gelince hiç acımadan tekmeyi basacak sana. çık açık açık olanları anlat iş işten geçmeden ve aklını başına devşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın