resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4868
    24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçında joseyi ve burak yılmazı çıkartması dışında hatası yoktu.

    öyle bir maç ki, muslera ikinci maçında ikinci saçma sapan golünü yiyor, sneijderın attığı her pas rakipte kalıyor, elde forvet olarak sadece burak ve umut var ve bunlar formsuzsa yandın.

    kaldı ki şu maçta çekilen şutun haddi hesabı yok. rakip kalecinin skora direkt etkisi, podolskinin, sneijderın direkleri yalayan şutları, rakibin iki atakta bulduğu iki komik gol. skor böyle olunca da yapılan basit hatalar göze çarpıyor işte.

    ekleme yapayım:

    bakın, hiç kimse sizin düşündüğünüz şeyleri savunmak zorunda değil. hatta belki şaşırcaksınız ama sizin tam zıddınızı düşünen zibilyon kişi var. haliyle şu "hala hamzayı nasıl savunuyorsunuz?" sorusunu sormaktan vazgeçin bence. 26 şut, 9 korner, %71 topla oynama ve bunu maça yayma gibi istatistikler sezon başı maçı için gayet doyurucu. bu istatistikleri de takımın en iyi oyuncusu rezalet futbol sergilediği halde yapmış bu takım. rakibi küçümsemek gibi bir hataya da düşmeyin, yıllardır sanki rakip yokmuşçasına takımı eleştirmeniz zaten başlı başına saçmalık. dün tek eksik goldü, o da bugün olmadı yarın olur.

    yani, hala hamzayı savunuyorum ve bunun aksi istikamette düşünen her makul insana da saygım var. saygım olmayan şey akbabalık. ligin başında iki maçta kötü skor geldi diye hemen gazınıza mı geleceğiz yani? ciddi ciddi o ateşli, coşkulu saldırılarınızı okuyunca "adam haklı lan, f.ck you hamza!1!1!!1!1" falan mı diyeceğiz? hayır oyun kötü desen, istatistikler ortada, takımın nasıl top dolaştırdığı ortada. transferler de tamamlanacak.

    benim iddiam da şudur: hepinizin zihninde fenerbahçe kompleksi var. fbnin yaptığı transferler hepinizin ayarlarını bozdu. bir an önce takımın iyi oynadığını ve kazandığını görmek istiyorsunuz ama hızlı koşan atın gaitası seyrek düşer.

    ekleme 2: felaket derecede forum tarzı giri oldu ama zaten başlık nerdeyse trilyon yıldır bu halde. neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın