resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4851
    çok bilenen bir söz var:"futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit oynamaktır". ah be hocam çok destek çıktık sana çok. öyle ya da böyle 3 kupa aldın. desteği hak ettin.

    ama neden? neden kendine ihanet ediyorsun? nedir bu oyuncu tercihleri? nasıl bir futbol aklı bu oyuncu tercihlerini, bu değişikleri izah edebilir? artistlik falan yapmıyorum sadece çok doluyum. 10 senedir futbolla ilgilenirim. sadece izleyici değilim, hem amatör olarak oynadım, hem ciddi olarak ilgileniyorum. insanlara hep futbol anlattım, sitelerde yazarlık yaptım, ilerleyen haftalarda yine yapacağım. ben böyle bir insan olarak bu değişiklerin, bu tercihlerin bana izah edilmesini istiyorum. dünya'nın düz olduğunun iddia eden adam gibiyim şuan. "akıllı bir beyin bana çıkıp izah etsin".

    "burak ilerde savunma yapmadı" diye çıkardım diyorsun. yahu bu açıklamaya kendin bile inanmadın hocam. dakika 58, iç sahada oynuyorsun, belkide ligin en kötü takımına karşı mağlup durumdasın ve bu değişiklikleri yapıyorsun. "savunmaymış" kimseyi kandırma hoca. düşündükçe daha çok şaşırıyorum. bu maç özelinde, 58. dakikada burak nasıl oyundan çıkar? savunma yapsın diye oyunda tuttuğun umut, topa 3 ya da 4 kere dokundu (inanın saydım, adam 35 dakikada 3 ya da 4 kere topa dokundu. çok ciddiyim). varsa burakla bir sorun çık söyle sorunu ya da çık söyle "burak'ın tarzı istediğim tarz değil" de. bari adam gitsin 2-3 yıl ingiltere'de denesin kendini, alacağınız bonservis ücretiyle de bir santrafor alın.

    ama yok, bunların hiçbirini yapmayıp "takım savunması" bahanesiyle adam oynatmayacaksan bu sezon böyle bitmez baştan söyleyeyim. daha bir sivas bir osmanlı maçı oynadık, daha ne maçlar bekliyor bizi. böyle bir diziliş olamaz, böyle bir sistem olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın