resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4830
    geçen sezonki* şampiyonluğumuzu kendisine değil de wesley sneijder ve fernando muslera'ya borçlu olduğumuzu şahsıma iyice idrak ettiren hoca. ikisi de ipleri eline alamadığı zaman* takke düşüp ortaya çıkan kel tüm parlaklığıyla gözlerimizi alıyor.

    2-3 ay bu mecralarda götümüzü yırttık, bu takımın transfere ihtiyacı var, şampiyonluk, 3 kupa aldatmasın diye. takım geçen yıl da rezalet oynuyordu bu yıl da rezalet oynuyor.
    forvet al diyoruz, burak yılmaz gibi golcü mü var diyorsun. ama 2 haftadır adam akıllı kullanmıyorsun elindeki tek forveti. burak yılmaz'ı sevmeyen biri olarak yazıyorum bunu. ya takıma koy oynat, ya da git bu takıma bir forvet iste. senin ne yaptığın belli değil.

    denge denge ayağına taş gibi futbolcuları kaçırdı bu sezon. paramız yok dersiniz anlarız da, maxi pereira bonservissiz gitti porto'ya. manchester united gibi bir takımın yıllarca sağ beki olan rafael da silva komik denebilecek bonservis ücretiyle transfer oldu. param yok diyosan bonservissiz adamı niye almadın? geleceğe yönelik adam istiyorum diyosan rafael'den mantıklısını mı bulacaksın?

    inandığın tüm değerler aşkına umut bulut'u sağ kanatta oynatarak futbolun hangi gerçeğini sahaya yansıtmayı bekliyorsun? aynı boku geçen yıl defalarca denedin ve hepsinde de elinde patladı. ''yine dene daha iyi yenil'' felsefesine mi kaptırdın kendini nedir hoca?

    24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçı'nda takımın ilk yarıda belki de en iyi ismi jose rodriguez martinez'i oyundan alıyorsun.

    olmayacak hoca olmayacak. futbol, şansıyla her zaman destek olmaz adama. an gelir ederin neyse şak diye vurur yüzüne adamın.

    madem bu taraftara kulak asmıyorsun, madem ne yaptığın anlaşılmaz vaziyette rezalet kararlarına devam ediyorsun, bu taraftar seni de paketlemesini bilir manasız hayranlık duyduğun oyuncularını da. 3 kupa muhabbetine de kimse kanmaz emin ol.
    fenerbahçe taraftarı değiliz biz. vizyonu şampiyonlar ligi olan takımın taraftarıyız. onun da gereğini bekleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın