resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 642
    ne yaptığını bilmemenin hesaplanabilir bir katsayısı olsa muhtemelen her sezon 1. torbanın 1. takımı olurduk.

    ilk 11 standartlarında olmasa da, ortalama bir rotasyon oyuncusu düzeyinde maaş ödüyoruz. (550.000eu *her yıl +50.000eu) ama süre vermiyoruz.

    koca sezon ilk 11de başladığı maç sayısı 1, -bildiğin bir-. 3. kaleci eray'ın bile iki tane 11'de başladığı maç var. o tek maçın haricinde 9 maça da sonradan girmiş, toplamda yaklaşık 300 dakika civarı bir süre almış ki yekta gibi adama 26 maçta 1200 dakikadan fazla süre veren takımdan bahsediyoruz.

    hadi ligde oynamaması çeşitli nedenlerle nispeten açıklanabilir de, ziraat türkiye kupası'ndaki durumun manası nedir? hadi finalde de tecrübesiz dedik oynatmadık, finale kadarki 11 maçta bir tek ilk 11'i var. iç sahadaki balçova yaşamspor maçında bile 82'de oyuna alınıyor sinan, yani mevzu ortada, neyini konuşuyorsak daha...

    bir şekilde -hangi şekilde onu bilmiyorum ama- hadi oynatmayı tercih etmemenin bir açıklaması var diyelim, e o zaman neden kadroda tutuluyor bu adam? bayern münih miyiz biz, a2 takımı oyuncusuna 500.000 euro maaş ödüyoruz? tercübe kazanacaksa sikindirik a2 maçlarında mı kazanacak, neden bir yerlere kiralamıyoruz, ya da aslında neden bizim bu tarz oyuncularımızı değerlendirebileceğimz bir feeder club'ımız yok? belki bazı türkiye çıkışlı oyuncular için zor ama sinan ve koray gibi oyuncuları en üst ligde bile rahatlıkla oynatabilcek bir belçika ya da hollanda kulübü ile neden bir işbirliğimiz yok?

    ekonomik olarak en minimumları zorlayacağız, umut'u burak'ı gönderdik, pahalı bir transfer de yapmayacağız sinan as forvetimiz olacak desen de kabul, burak'ın yedeği artık sinan olacak desen de, bu sene oynaması zor x takıma kiraladık desen de... hepsi kabul, hepsi kendi içinde mantıklı. ama hazırlık maçında bile belki bir şeyler yapar diye oynatmaktan kaçınıyoruz biz resmen adamı.

    ried maçında 45 dakikada çıkıyor yerine sercan giriyor. celta vigo maçında burak kenarda, umut kenarda, pek tabi ki sinan da kenarda. 46'da umut'la sercan giriyor oyuna, bilmiyoruz sanki ne oynadıklarını/oynayacaklarını, deniyoruz hala, sinan göstermelik 75'te giriyor. nice maçında, burak 11'de, umut 60'ta, sercan 70'te oyunda, sinan, sonradan bak oynatmadı demesinler diye 80'de maç 0-4 olduktan sonra oyuna alınıyor. sonra da kalkıp bu saçmalığı ve buna imza atan hocayı savunan vatandaşlar türüyor memlekette. hakikaten gene iyi noktadayız bence, bu üstün zeka ile bu kadarını başarmış olmamız bile mucize...
App Store'dan indirin Google Play'den alın