resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4667
    elindeki malzemeyi çok iyi kullandığından şüphem olmayan teknik direktörümüz. her oyuncudan maksimum performansı almayı beceriyor. tamam mükemmel futbol oynamıyoruz ama 3 kupayı da müzemize taşıyan, "winner" bir takım yarattı geride bıraktığımız 2014-2015 sezonunda. şans ve tesadüf bazen günü kurtarabilir ama her şey onlara bağlanamaz. sonuçta doğru yaptığımız bir şeyler var ki o başarıları kazandık. bunda hamza hocanın etkisi gerçekten büyük.

    basın açıklamaları da gayet olgun, oyuncularını sahiplenen ve onlara güvendiğini gösteren açıklamalar ki bu motivasyonları açısından çok önemli. en büyük eksikliği küçük düşünmesi ve eksik bölgelere transfer yapmaması ama ben bunun tek nedeninin ekonomik yetersizlik olduğunu düşünüyorum. kim istemez ki yıldız futbolcularla çalışmayı.

    herkesin malumu olan eksikleri gidersek gerçekten büyük başarılar kazandırabilir o kadroya ama başarısız olduğu ilk yıl gönderilecek bunu hepimiz biliyoruz. şu an onun yerinde olmak istemezdim. ihtiyacları olan ama parası olmayan biri gibi hissediyordur eminim. hem onun hem bizim: allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın