• 2101
    ürün kalitesini bir kenara koydum, forma satışı bile amatörce olan resmi mağazamız.
    adamı delirtir bunlar. şube ile ilgisi bile yok, çok değişik yerlerde girdim alışveriş yaptım, adam gibi forma basamıyorlar. bayern'den, chelsea'den, madrid'den formalar aldım. orijinal olmasına dikkat ediyorlar. la liga'ysa la liga, şampiyonlar ligiyse şampiyonlar ligi. la liga fontuyla şampiyonlar ligi patch'ini basmazlar, çünki orijinal değil.

    2000/2001 sezonundan beri her sezon forma alırım kendime. 2006/2007 sezonundan beri ise kendi ismimi ve o seneki yaşımı basarak bir koleksiyon çalışması içerisindeyim. hatta 2010/2011 sezonunda bile o iğrenç formalar arasından mecburiyetten bej arslan desenli formayı aldım.

    bütün bu formalar hakkında şöyle hikayelerim mevcut.

    06/07 sezonu:
    yer: florya gs store
    füme ve beyaz'ın o sezon yakaları üzerimde kötü durmasından dolayı çubuklu'yu tercih ettim. 10 dakika ellerinde çubuklu kalmadığını belirten satıcı birden bire depo'dan bir çubuklu getirdi ve önüme koydu.
    sonuç: 17 rakamını formaya yamuk bastı.

    07/08 sezonu:
    yer: kayseri gs store
    parçalı formamı arnavut bir arkadaşım hediye etmişti. 08/09 sezonu formasını alan kardeşim fenerli olan satıcıya bu formaya 18 rakamını basmasını söylemiş. adam formanın üzerine 19 rakamını basıp ''abine söyle hakkını helal etsin, karışık anıma denk gelmiş'' diyerek uğurlamış.

    08/09 sezonu:
    yer: kayseri gs store
    19 numaralı parçalı formamı düzgün bir şekilde basabildiler.

    08/09 sezonu - ek hikaye:
    yer: antalya gs store
    isviçre'de yaşıyorum ve isviçreli bir arkadaşım sırf shabani nonda yüzünden galatasaray forması siparişi verdi bana. beyaz forma alıyorum arkadaşıma. bilen bilir, nonda bizde ''s. nonda'' yazısıyla oynamıştı. satıcıya bunu anlatamadım. ''eminim, 'nonda' yazıyor'' sadece dedi ve ''nonda'' yazdı formaya. ayrıca ''a'' harfini ise v harfini ters basarak ve arasına ''i'' harfini yapıştırarak yazdı.

    09/10 sezonu:
    yer: antalya gs store
    formalar yeni çıkmıştı. uçakla memlekete dönmeme bir gün kaldığı için apar topar store'a uğradım. aynı gün akşama maccabi netanya maçımız var. satıcıya fontların değişip değişmeyeceğini soruyorum. ''yok, kesinlikle değişmeyecek. son iki sezonun aynısı'' diyerek bana 08/09 fontu ile baskı yapıyor. akşama kahvede yeni font ile çıktığımızı görüyorum.

    ardından benden sonra türkiyeye giden arkadaşıma sipariş verdim. 20 numaralı beyaz formamı düzgün bir şekilde getirdi sağolsun.

    10/11 sezonu:
    yer: mecidiyeköy gs store
    bej arslan desenli formamı düzgün bir şekilde basabildiler.

    11/12 sezonu:
    bir arkadaşım sarı formamı düzgün bir şekilde bastırıp düğün hediyesi olarak verdi sağolsun. fakat nedenini hala bilmiyorum, futbolcular'da türk telekom yazısı siyah iken, biz taraftara beyaz yazılı forma sattılar.

    12/13 sezonu:
    yer: gsstore.org (internet'ten sipariş verdim)
    parçalı formamı şampiyonlar ligi patch'i ile istedim. bana ülker yazılı, yani isim baskısının aşağıda bulunduğu ve sonuçta olması gerektiği gibi olmayan şampiyonlar ligi forması gönderdiler.

    13/14 sezonu:
    yer: bursa gs store
    arkadaşıma sipariş verdim. parçalı formamı şampiyonlar ligi versiyonu ile alacaktı. herşey tamam dediler, ellerinde sadece çocuk forması için olan küçük cl patch kalmış. ''onu basalım mı?'' diye aradılar beni resmen. hayır dedim, sırf yazılı gelsin dedim, patchini başka zaman, başka yerden bastırdım. 24 numaralı formamın 2 rakamının bir kısmı yapışmamış bile formaya.

    yer: tt arena gs store
    kardeşime stsl logolu siyah forma siparişi verdim. düzgün bir şekilde, ülker'li ve patch'li getirdi sağolsun.

    14/15 sezonu:
    oğluma aynı koleksiyonu yapabilmek için 1 numaralı iç saha forması aldım. satıcı numarayı arial, yani stsl versiyonu ve yazıyı ise cl fontumuzla yazdı.

    kendim için ise - eylül'de 3 hafta türkiyedeydim. sponsor ben gittiğimde belli oldu. anderlecht maçı öncesi cevahir gs store'de sordum, adamlar kesin bir şekilde ''maç günü basılacak'' dedi. maç günü mecidiyeköy gs store'a uğradım, yokmuş. akşam tt arena gs store'de baktım, ''bizim haberimiz yok, 2 haftaya gelir'' dediler. ardından antalya'ya geçtik.
    orada gittik sorduk, sponsorlu formalar gelmeyecek minvalinde birşeyler söyledi. ben forma almadım.
    kardeşim aldı. stsl forması aldı, zaten ülkersiz formalar olduğu için başka seçenek yok. isim doğru bir şekilde altta yazıyor.
    en gıcık olduğum nokta ise, kardeşimin ismini full arial yazdılar. isminin son harfi, ellerinde arial bulunmadığından cl fontu'nun altın renginde gölgesini çıkararak basılmış. iğrenç ötesi görüntü.
    resmen öyle koydu herif torbaya ya. eve geldik şok olduk. iki saat sonra uçağımız vardı. forma öyle elimizde kaldı.

    arından tatil'e giden arkadaşımdan huawei'lı beyaz formayı sipariş ettim, ülker'li ve süper lig font'lu formamı getirdi sağolsun.

    beceremiyoruz ne yazıkki. avrupanın elit takımlarının internet sayfasına girin, bakın. premier league formasımı, şampiyonlar ligi formasımı istersiniz diye sorar. seçimine göre adam gibi baskı yapıp gönderir. chelsea, real madrid vsyr. çok sipariş verdim. adamlar orijinal çalışıyor. bizde herif resmen ismin bir bölümünü arial, diğer bölümünü cl fontu ile yazıyor ya, 140 tl veriyorum ben bu servise. ayıptır.

    son olarak galatasaray'a, galatasaray'lıya yakışmayan forma satıcımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın