resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4571
    o kadar plansız bir adam ki, o kadar baştan savma bir adam ki kendi söylemleri bile bunun sağlamasını yapıyor. son dönemde verdiği demeçlere bakalım;

    ''burak yılmazın yedek kalması* tamamen teknik bir konu. burakla ilgili resmi teklif yok, sadece duyum olarak geldi. bizim için önemli olan burak'ın düşüncesi.''

    -musleraya teklif gelirse satabiliriz diyorsun, burak konusunda ise onun düşüncesi önemli diyorsun. peki bu demeç sana yabancı düşmanı diyenleri haklı çıkarmaktan başka ne işe yarayacak?

    '' teknik bir tercih oldu. önde burak, podolski ve wesleyle biraz savunma konusunda sıkıntı yaşıyorduk, bu hafta burağı tercih ettik."

    -peki podolski'nin hücum pres konusunda iyi olmamasını yeni mi öğrendin? keşke zahmet edip bir izleseydin aldırdığın futbolcuyu. çok düşünüyorsun ya ekonomiyi bak hatalı transfer de hanemize eksi olarak yazılıyor. burak yılmazın yanına sneijder ismini vermen de tam sana yakışır bir şark kurnazlığı olmuş.

    ''"stoper arayışlarımız var. sağ tarafta eksiğimiz olduğu konuşuluyor ama ben öyle düşünmüyorum. sabri, tarık ve hamit var."

    -stoper mevkisindede chedjue, semih kaya, koray, hakan balta var. madem bir mevkide çok futbolcu olması onun eksikliğini kapatıyor neden stoper arıyoruz sayın hocam?

    ''4 senedir orada melo oynadığı için herkes melo gibi oyuncu istiyor ama kimse düşünmüyor melo yoksa farklı formatta olabilir.''

    -melo çift yönlü bir futbolcu, o mevkide onun alternatifi ise bir çapa oluyor. şimdi orta saha'nın bütün defansif yükünü 32 yaşında hayatı boyunca 10 numara oynamış bir adam mı üstlenecek? sivasspor maçına bakacak olursak maalesef evet.

    '' bizim kendi istediğimiz transferi seçme hakkımız olmuyor. hep önümüze yolluyorlar bu var şu var o var.''

    -aslında biraz komplo teorisyenliği ile çok farklı noktalara çekilebilir bu söylem ama onu yapmayacağım. 2 ay önce yönetim benden habersiz transfer yaparsa istifa ederim tarzında sözler söylemiştin, şimdi ise seçme hakkımız yok diyorsun. tutarlılık bunun neresinde?

    '' ben yerli oyuncuyu kadroma katmakta çekinmiyorum. hatta hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum.''

    -yerli oyuncu bonservislerinin yabancılardan çok daha fazla olduğu aşikar, galatasarayın ekonomisini çok düşünen birisi olarak bu seni hiç mi rahatsız etmiyor?

    ''öyle bir algı oluştu ki sanki yabancı oyuncun olunca kadron daha kaliteli. kendi insanımıza gerektiği değeri vermiyoruz''

    -madem çok vatansever bir adamsın neden altyapılar ile ilgili bir projen yok? madem çok seviyorsun bizim çocuklarımızı neden sinan gümüş gibi bir yeteneğe takımda yer yok? yoksa senin insanımızdan kastettin takım içerisinde söz sahibi olan yerli futbolcular mı? maalesef öyle gözüküyor.

    ''bu kulübün başarıları var ama bundan sonraki seneleri de düşünüyoruz''

    -madem geleceği düşünüyoruz neden yaş ortalaması neredeyse 30 olan bir iskelet ile lige başlıyoruz? madem geleceği çok düşünüyorsun neden altyapı hakkında tek bir kelimen bile yok. sabri sarıoğlu 7 yıl sonra guardiola olup bizi mi kurtaracak? nedir planın bir lider olarak geleceğimizi nasıl kurtaracaksın?

    ''bu ülkede fatih terim uefa kupası'nı kazandığında da eleştirildi''

    -insan şunu söylerken biraz utanır fatih terim çok değil 2 yıl önce bu camia için kült bir isimdi. herşeyin eleştirildiği sosyal medyada dahi eleştiri almıyordu fatih terim.

    "real madrid maçı eksikliklerimizi görmek için iyi olacak."

    -kamp dönemi bitmiş, transfer dönemi yakında bitecek, lig başlamış ve biz eksikliklerimizi yeni mi analiz ediyoruz? yorumsuz

    "geçen sene sol bekte olcan'ı yetiştirdik"

    -söyleyecek fazla birşey yok

    ''alex telles'e teklif geldiği doğru ama bizi tatmin etmedi. artık alan ve satan bir kulüp olacağız.''

    -alan olacağız diyorsun transfer yaptırmıyorsun, satan olacağız diyorsun sattırmıyorsun.

    daha uzun bir yorum yapmak isterdim ama yemin ederim sinirlerim bozuluyor. ruhum daralıyor böyle bir şey ben hayatım boyunca görmedim. çok teknik direktör geldi galatasaraya ama hiçbirisi bu kadar baştan savma, plansız, vizyonsuz ve öngörüsüz değildi. istifa edeceğin gün bayramım olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın