resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4567
    büyük takım hocalıgından gram anlamıyor. anlamıyor yani. şimdi gelip bana paramız yoktu ondan transfer yapmadık dese gram inanmam. parası olsa da oyuncu almaz cünkü ekonomiden de gram anladıgı yok . takımı küçülterek büyültecegini sanıyor ama klübün kaynaklarını olabilecek en kötü yerlere harcıyor. transfelerleri ve maddi durumu eleştirmeyeyim ki '' hoca ne yapsın elindeki malzeme bu '' ciler bahane bulamasın. futboldan bahsedeyim.

    bizi yaz başından beri kandırmaya çalışıyor beyfendi, yok kadromuz zaten geçen senenin şampiyonu , yok zaten iyi takımız , zaten kupaları alıyoruz. hocam uyan artık uyan. biz prandelli'yi 1.iken yolladık zaten farkında mısın yoksa bilmemezlikten mi geliyorsun ? sen geldiginde desteklemiştim çünkü hucüm futbolu oynuyorduk, defansif olarak eksiktik ama onu da yaz kampında hallederiz dedik. sonra son 8 -9 maç geldi defasif futbol diye tutturdun tamam dedik şampiyonluk stresi ama hazırlık maçlarına bakıyorum , 95 tane as oyuncusunu satmış bursaspor'a maçına bakıyorum gram futbol oynadıgımız yok.

    sezon başlıyor sivas deplasmanına gidiyoruz, takımın defansif orta sahası bilal hocam ? dakika 70 oldu bir baktım bilal sahada mıymış dedim. sen bu takıma defansif orta saha olarak jose diye oyuncu alıyorsun onu da kim bilir kaç hafta sonra hazır edeceksin. takım sahada dökülüyor,toplu sekilde pres yapmayı unutmuslar , yapsalar bile 3 5 saniyeden fazla sürmüyor zaten.

    sezon öncesi hazırlık maçlarını oynerken yapılan son maçımızda bizim as oyuncularımız 60. dakikada oyundan cıktı hocam ? senin görevin bu oyuncuları lige hazırlamak değil mi ? sen bizimle dalga mı geçiyorsun ? real madrid, chelsea , barcelona gidip aralarında maç yapıyorlar ve bizim yaptıgımız tek ciddi maç 4 as oyuncusu italyada kalmış inter ile ve sen oyunculara sadece 60 dakikaya kadar kondisyon yüklemişsin.

    15 ağustos 2015 sivasspor galatasaray maçında pas organizasyonu yapamadık. futbolcular yan pas yapmaktan hayattan soğuttular bizi. koskoca galatasaray ceza sahası cevresinde pas yapamıyor . neden hocam ? koskoca ilk yarı boyunca sivasspor oynadı topu. nedenini söyleyeyim sana. 30yaş ortalamalı orta sahan yüzünden.

    takımda dikine gidebilecek tek oyuncumuz podolski , biraz da yasin. saf kanat oyuncumuz yokken yedekten gelecek bir amrabat veya bruma neden yok bu takımda hocam. beşiktaşta oguzhan 1 maçta 3 asist yaparken neden bizde böyle bir yedek yok ? neden bir önceki resmi maçta kadroya bile almadıgın carole bir sonraki maçta oyuna kurtarıcı olarak giriyor? neden bu takımın sağ beki hala sabri ? neden podolskinin tek forvet oynamayacagın kafana dank etmedi ve sivasspor maçında 1 devremizi yedin ?

    bak hocam daha maddi konulara hiç girmedim. kadroya hiçbirini almadıgın 1. kamp dönemi oyuncularının neredeyse hepsini yolladıgını ama kamp süresince harcadıgınız paralara da girmedim . neden bu klübe ibrahimovic gelmiyor diye de eleştirmedim sizi ? ben sadece şunu merak ediyorum; neden biz galatasarayı güzel futbol izlerken göremiyoruz ? neden her maç geride bekliyoruz ? neden 2 top yapıp çıkamıyoruz ?

    en yakın zamanda yönetimle beraber istifanı vermen dilegi ile hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın