• 31
    89' rapid wien'den beri tum avrupa maclarini izledim galatasaray'in. bir iki tane maci kacirmisimdir meslegimden oturu. bize 4 atan fransa'nin nice takimi gibi takimlara 5-6 atiyorduk da iste guvenemiyorduk takima. ne olur ne olmaz nice gibi takimlar olcu olamiyor ne de olsa.

    hollman'la cl'ye girdigimizde 1 gol attik diye hatirliyorum. avrupa'daki 100. golumuzdu. cihat atti. defansti eleman. o sene cl'de berabere kalip duruyorduk. sonra da yenilmeye basladik. hollman da kiyasiya elestiriliyordu! dusun o "aman allah'im nasil yukleniyoruz bu nasil tempo arif sut pozisyonu schmeichel direk gol" macinin teknik direktoru, kalli'nin isaret ettigi hollman. kimse de demedi ki "adam bizi cl'ye soktu man utd'ye deplasmanda 3 tane atti!!!11!!". cunku bu sene olsa mesela skor taraftari adamin heykelini diker. neyse. adam diyordu ki "birader ben anlamiyorum deplasmanda spartak moscova'yla berabere kaliyorum diye kizanlar var" diyordu. bak amk bak bak. man utd'yi elemis taraftar, ilk kez girdigi cl liginde ne monaco ne barcelona gonlum sari kirmizida senesinde, bizim ortaokul ogrencisiyken barca'nin kaldigi oteli arayip zubizaretta'yi islettigimiz ilk mac kendi sahanda barca ile berabere kalmissin. ikinci mac spartak deplasman berabere. adam cikip diyor ki lan olm manyak misiniz deplasmanda berabere kaldik neyin pesindesiniz... defansta cihat (cihan miydi yoksa), sol acik hamza...

    nerden nereye amk. harbiden nerden nereye. takimda sneijder var, podolski var, muslera var, melo girecek umidimiz hic yok. ben boyle bir sene gormedim. umarim iyi kura cekeriz umarim gruptan cikariz. kulubun bu paraya cok ihtiyaci var. ha sonra ne olacak jem'e ikinci sozlesme yapilir cunku jem'den ne alacagini bilirsin anliyor musun kemik gibidir jem. bilal cunku akhisar'dan kankitosudur. sabri degeridir kufur kufur kufur. paranin gidecegi yerler de buralar ha! cunku hazir yabanci yerine yerli tercih ederim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın