resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7352
    erkan kas denen orta sahadan bozma sol bekten bile calim yiyen bir zavalli, hucumda top kaybetmekten baska bir olayi olmayan bir yeteneksiz.

    bu sabri hakkinda soyle bir istatistik verilerek sabri savunulmaya calisliyor. mac basina ceza sahasina basarili orta sayisi oynadigi pozisyon icin cok yeterli. bu iddia ile kendisini savunanlar da genelde fenerbahce sempatizani yazarlar he oyle bizi kayirdiklari icin filan degil. e iyi de hacim, oynadigimiz rakipler bilerek sabri'yi bos birakiyor ki topu buna verelim. bu kadar bos birakilan bir adam mantiken ceza sahasina cok sayida orta yapar. onemli olan kac orta yaptigi degil, yaptigi ortalarin yuzde kacinin basarili oldugu.

    ayriyetten is sabri'nin ortalarina gelene kadar cok daha temel eksiklikleri var. bu insan evladi elini etegini bu islerden cekmis emekli ogretmen misali kosmadan takiliyor, gitti mi gelmiyor geldi mi de gidene kadar bes dakika nefeslenmesi gerekiyor. yani bizim dilimizde tuy bitti ancak kendisine hala sabreden bir teknik direktorumuz var. herhalde bu kadar insan biz maliz bizde bir sorun var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın