resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9257
    paşamızı 3-5'e bakmadan satmamız gerekiyor. satılmasını gerektiren sebeplere bakacak olursak;

    1- kontratı ve yaşı, hiç detaylı açıklama yapmaya gerek yok burada. kendisi bi di natale olsa başımızın üstünde yeri var ama değil.

    2- gitmesi, arkasında oynayan selçuk'u rahatlatacaktır. her top ayağına geldiğinde ilk burak'a bakmasını geçtim (neticede forvet adam bakacak tabi), daha müsait olan arkadaşlarını tercih etmek yerine direkt olarak kendisine yuvarlıyor topu.

    3- hücumda yaptığı anlamsız fauller. arkadaş 1-2 kere yaparsın ama her maç aynı faulden 10 tane alınmaz. sen topu kovala belki hata yapacak savunma. illa yırtmana gerek yok otalığı.

    4- oyundan düştüğü anlarda yaptığı 3 vs 1 hücum presi. bak güzel kardeşim senin o enerjiye ihtiyacın olacak, 1000-1500 kişiyi ayağa kaldırıp alkışlatmak yerine takım arkadaşlarının presini takip edip akıllı koş, arena ayağa kalksın takımı alkışlasın. (şimdi maçı hatırlamıyorum ama bunu çok güzel yaptığı bir maç vardı.)

    5- ofsayt çizgisini hiç ama hiç hesap edememesi.

    6- takım olma olgusundan biraz uzak kendisi. diğer oyuncularımızın attığı golden sonra ben gözümü burak'tan kaçırmaya gayret ediyorum, o halini görünce cidden keyfim kaçıyor. her golden sonra muslera'nın sevincine hayran olup kitlenenler iyi bilirler, senin havanı çekmek zorunda değiliz.

    7- artık hakemlerin burak'a karşı önyargılı davranması. adamı yaka paça indirdiklerinde bile faul alamıyoruz, çalmıyorlar.

    8- futbolda rakibinin hatasını yakaladığında affetmeyeceksin. sen çok affediyorsun güzel kardeşim.

    kendisine teşekkürlerimi sunuyorum, attıklarıyla sevindirdi. kendisine ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunalım lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın