resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7261
    kendisinden önce mustafa sarp'ın ya da barış özbek'in galatasaray forması giymesi onun artık yetersiz olduğunu değiştirmeyeceği kaptanlık vazifesi olmayan futbolcu. geldiği sezonki harika galatasaray takımının melo ile en önemli parçası olmuş ve göreceli olarak 12-13 sezonunda da iyi bir performans sergilemişti. mancini varken orta saha güçsüz kaldığından dolayı yekta veya ceyhun ile orta sahayı üçlemeye çalıştı. tabi ki bunun nedeni olarak sneijder ve iki forvet gösterilebilir ama üstüne selçuk'un defansif yetersizliği vardı. prandelli ve hamzaoğlu(u: kanatta umut bulut ile :( ) kanatsız sistemi göze alamadı ve geçen sene orta saha'da üstün olduğumuz hiçbir maç yoktu neredeyse.

    selçuk iki senedir yokları oynuyor. bu çok bariz. melo da yaşlandı ve tek hamleye bakıyor orta sahada. artık ne olursa olsun orta saha'da değişime ihtiyaç var. takımda sneijder gibi bir yıldızın en iyi performansını vermesini istiyorsan arkasında onu defansif olarak taşıyacak iki çok iyi adam oynatman lazım. tabi ki bu adamlar günümüz şartlarına göre tek taraflı değil box-to-box profili'nde oyuncular olacak. melo ve selçuk kaldıramıyor artık. ya melo'nun yanına wanyama tipi bir canavar alınacak ya da orta saha yenilenecek. ikisinin de* 4 yıllık sözleşmeleri var. 2019'da melo 35, selçuk 34 olacak. maaşları da azalmayacak üstelik, nasıl bir gelecek planlaması bu?

    şampiyonlar ligi'nde tıpkı praet gibi 20 21 yaşındaki oyuncular güle oynaya çalım manyağı yapacak, selçuk da iterek indirmeye çalışacak onu da başaramayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın