resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9244
    galatasarayın forveti. kendisini en çok seven adam bile, gol atma özelliği dışında bir özelliği var demez. derse yazsın okuyalım. hava topu alamaz, duvar olamaz, pas alışverişi yapamaz. allah var arada savunma arkasına koşu yapar. peki bu adam , bu büyük golcü kaç gol attı geçen sezon? 16 gol 4 asist. 20 gole direkt katkı etmiş yani. peki , yine sözlüğün %95'inin takdirine göre , son yıllarda mücadele olarak olmasa da (ki son sezon onu da yaşı nedeniyle kaybetti gibi bir şey) yetenek olarak en kötü isimlrinden umut bulut, geçen sene ne yapmış? 11 gol 3 asist. yani 14 gole etki etmiş. bu ne demek biliyor musun? aslında biliyorsun da, söylemeye dilin varmıyor. demek ki bizim takımın forvetine kimi koyarsan koy, istersen kütük koy, 15 gole etki ediyor demek. e kardeşim, o zaman, ben hiç bir forvet özelliği taşımayan burak yılmaz ve onun saçma sapan kontratına, triplerine, tavırlarına niye katlanmak zorundayım ki?

    bak, bursa maçında maçın 3 de 2 sinde oynadı. sonra oyundan çıktı, poldi santrafora geçti. o merkezdeyken dikilen ikinci degajda poldi topu arkasına sektirdi , yasin golü atıyordu. çok değil, 5 dakika içinde oldu bunlar.

    görmek istersen, burak'ın bu takıma zarar verdiğini , selçuk'un bile performansını düşürdüğünü görüyorsun aslında. ama işte o kadar gol attı ki bu formayla, demek ki duygusallık bazen gerçeklere perde çekiyor.

    ne diyeyim, inşallah transferi gerçekleşir de kulüp olarak bir yükten kurtuluruz.
    ,
App Store'dan indirin Google Play'den alın