resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9234
    gönderilsin diyen kişinin ben mantıklı düşündüğüne gerçekten inanmıyorum, yaptığı istatistik filan her şey ortada, türkiye'de şuan kendisinden iyi forvet olmadığı da aşikar. yerini gerçekten iyi bir golcü ile doldurmayacağız zaman çok açık. o yüzden hangi sebep ile gitsin denildiğini çözemiyorum.

    yerine çok kaliteli yabancı futbolcu kesin alınacak ve söylenen 15 mio euro gerçekse gıkım çıkmaz, gıkım çıkmaz ama bu burak'ı beğenmediğimden değil. burak'ı beğenirim ama kulübün menfaatleri önce gelir.

    geldiği zaman müthiş transfer, zaten selçuk-burak ikilisi birbirine alışık bu sezon böyle çok goller seyrederiz gibi söylemlerde bulunmadım diyen net yalan söyler. geldiği sene gol kralı oldu, cl de 8 gol attı o zaman herkes burak fan boydu, herkes kralll diyordu.

    hem selçuk için hem burak için ne olduysa şampiyon olamadığımız sene oldu, ıslıklandılar protesto edildiler bunların bazıları doğru bazıları yanlıştı ama çok fazla ve gereksizdi ayrıca.

    ne olursa olsun kaç paraya olursa olsun satılsın diyenleri hiç anlamıyorum ama onlarda burak'ı çok ararlar.

    en çok anlamadığım ise selçuk-burak ikilisi takımı yönetiyor, onlar ne isterse o oluyor,yabancıları dışlıyorlar. bunları diyen kutsal portakalımız sneijder'in en çok kiminle anlaştığına da baksınlar.

    yerine gelecek adam hazır olmadığı sürece satılmamalı.

    selçuk içinde yazdım burak içinde yazıyorum eleştire eleştire hıncal uluç gibi olduk şimdi onun yerine biraz destek olsak fena olmaz mı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın