resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4472
    yahu şuraya kendisine dize dize şiir şeklinde methiyeler düzen arkadaşlar dizelerin altına şu takımın hangi oyun sisteminde oynadığını da yazsalar da ufkumuz genişlese biraz.

    bir hoca bir takıma iyi hücum yaptırır defansta açıklar verir ama iyi hücum etmesi sebebiyle defans zaafları tolere edilebilir çünkü yediğinden fazlasını atma potansiyeline sahiptir takımı. bir diğer hoca takımına iyi defans yaptırır takımı zor gol bulur ama buldu mu da skoru koruyabilir.

    gelelim hamza hoca'ya, takımın başına geçeli yarım sezonu aşkın bir süre geçmiş ve takımın ne oynadığı hala belli değil. iyi hücum mu yapıyoruz? hayır. defansımız çok mu iyi? hayır. bunun iki sebebi var ya hoca yetersiz ya da takım.

    hoca takımın eksiği olduğunu düşünmüyorum lafını kendi ağzı ile söylüyor. o zaman hocam sen yetersizsin çünkü takım bir sik oynamıyor. ama işin kötü yanı şu ki, hamza hoca yetersiz ama takım da bir o kadar yetersiz. hal böyle olunca bu takımın bu sene başarılı olacağı kanısına nasıl varıyorsunuz savunucu arkadaşlar. madde madde yazın allah aşkına.

    mali durumun kötü olduğunu sağır sultan bile biliyor. bu durum bu transfer sezonunda ortaya çıkmadı ki hamza hoca veya yönetim arkadaşlar mali durum iyi değil transfer yok desin. mali durumun kötü olduğu geçen sezonun başından belki biraz daha öncesinden zaten belli. e madem durum bu kadar vahim, önce yönetim sonrasında hamza hoca neden gereken önlemleri almadılar?

    takımdaki yerlilerin % 90'ı çöp. abartısız söylüyorum. ki bu çöplerin yarısından fazlası da ütopik rakamlara oynuyorlar. mali durum kötü takım zaten kötü. bu durumda yüksek ücret alan yerlilerle neden konuşulmaz ücretlerinde indirime gidilmesi yönünde? indirime gitmeyen yerli çöpleri neden zamanında koymadılar satış listesine? adamların kapasite belli takıma verdikleri belli. yapılanmanı ona göre ayarlayıp bu ücret yükünden kurtulmanın yolları neden aranmadı adam gibi?

    elbetteki bütün suçu kendisine atmak hakkaniyetli bir durum değil fakat takımın durumu hakkında yönetime rapor sunacak adam da kendisinden başkası değil. dahası takımın kabak gibi ortada olan eksiklerini öyle giden gider kalan sağlar bizimdir aslansınız siz yaparsınız siz gibi 80ler 90lardan kalma gazlamalarla bir arpa boyu yol alamaz bu takım.

    sokayım siktiri boktan süper lige, şampiyonlar ligi'nde toz şeker gibi dağıldığımızda görürüm ben sizi gençler. bu bir temenni değil olasılığı çok yüksek bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın