resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4470
    --- alıntı ---

    real madrid'le oynayacağımız ciddi sınav bizim avrupa kupalarında nerede olduğumuzu daha net gösterecek ve durumumuz iyice açığa çıkacak sanki galatasaray zor durumda transfer yapamıyor gibi bir algı var. biz gereksiz transfer yapmıyoruz, iyi oyuncuları alacak güce sahibiz. bu kulübün başarıları var ama bundan sonraki seneleri de düşünüyoruz. her şeyi transfere bağlamamak istemiyoruz. çok transfer yaparsanız çok başarılı olursunuz gibi bir düşünce var. biz kulüp olarak zaten başarıları yakalayan bir kulübüz. biz takım olarak başarı yakalamak istiyoruz. bugünümüzü düşünerek bilal ve podolski transferlerini yaptık. rodriguez, carole, cem gibi oyuncuları yarını düşünerek yaptık. doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz. tecrübelerimiz bize bunu söylüyor. bu yolda devam edeceğiz.

    --- alıntı ---

    galatasaray'ın parası yokmuş da ondan transfer yapamıyormuşuz. alın size cevap. bizzat hamza hamzaoğlu'nun ağzından duyun. hoca ısrarla sağ bek ve forvet istemedi. bu da bizim başımıza bela açacak. kendisinin yılmaz savunucularını şundan dolayı çok haksız buluyorum: adamın yanlışını bile savunuyorlar, her yanlış yaptığına bir bahane buluyorlar. hoca bile kasmıyor be doğru bildiklerini savunmaktan ama siz yanlışı savunacağım diye komik hallere düşüyorsunuz. neyse şimdi bugün de bir açıklama yapar, yine dağılırsınız. ertesi gün tabi yine yanlışa destek seanslarına devam edersiniz.

    tüm hamza hamzaoğlu sevenlerinle bir sorunum yok, yanlış anlaşılmasın. hocanın yanlışlarına yanlış demekten kaçınıp onu dayanaksızca, mantıksızca, sadece inatla savunup kendisini üsturuplu eleştirenlere laf atan kesimle sorunum var benim. inşallah bizler yanılırız diyelim ama siz pirus zaferlerine yine de aldanmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın