resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4469
    kendisi yerine şu an herhangi bir teknik direktör olsa idi melo sezonu a2 takımı ile geçirir veya başka bir kulübe transfer olurdu.
    kendisi yerine başka bir teknik direktör olsa hem de 2 kupa kazanmış olsa idi ve yönetim para yok lan sana dese idi muhtemelen takımın başında kalmazdı.
    kendisi yerine başka bir adam olsa idi geçen sene babayı şampiyon olurduk.
    kendisi yerine başka bir adam olsa idi her gün gazetelerde abuk sabuk haberler okurduk.
    kendisi yerine başka bir adam olsa idi şu an sneijder başka bir takımda top oynuyor olurdu.

    eksikleri yok mu elbette ki var. ama bu adam zamanla çok daha iyi olacak arkadaş.

    ben anlamıyorum ki adamın adı nasıl yerli seviciye çıkıyor. adam bildiğin mutevazı, herkese aynı mesafede yaklaşmaya çalışan bir adam.

    anlamıyorum yönetim çok paramız var diyor da bu adam mı harcamıyor? başka oyuncu alınamayacağını bile bile ne diyecek. selçuk, burak, olcan gibi topçuların alayının mı diyecek ne diyecek?

    anlamıyorum bu adamın insanların gözüne girmesi için daha ne yapması lazım. klavye başında editöre girip kulübün parasını arttırıp her sezon başı 10 adam gönderip 11 adam mı alsın geri. ne yapsın? adam takımın iskeletini bozmadan yedeklerine genç adamlar alarak bir yola çıkmak istiyor ama yıldız transferi yapılmıyor diye adam itin götüne sokuluyor.

    adama ibra dediler. kim istemez dedi.

    adama melo dediler. kalmasını istiyorum ama kendisinin de istemesi lazım dedi.

    adama sneijder üzerinden vurmaya kalkıştılar. her fırsatta bu takımın lideri o dedi.

    adama muslera diyorlar. fiyatını bulursa elbet satılır yapacak birşey yok diyor. ne diyecek aq 30-35 milyon euro verirlerse bu parasızlıkta ne diyecek. evet muslera vazgeçilmezdir ama onu sattığında alacağın para ile başka eksiklerini giderirsin.

    vay bilal'i neden almışmış. lan cümle alem gördü selçuk'un ayarında selçuk olmadığında oynayacak adam yok takımda. en ucuza alınabilecek adamı aldı. ne yapacaktı 30 milyonu mu var ki verecek başka bir adama.

    vay jem'i neden almış. bonservissiz. 26 yaşında. çok para istemeyen. risksiz transfer işte. en kötü sezon sonu gönderirsin bir yere.

    bıdı bıdı işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın