resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4466
    kendisini "para yok para, ondan adam alınmıyor hocanın suçu ne yhaaa :((((((" şeklinde demagoji! yaparak savunanlardan birisi olduğum teknik direktörümüz. bir yanlışı 1000 kere tekrar edince yanlış doğruya dönüşmüyor maalesef. 200.000 tl alan bilal'in ne için daha fazla kazanması gerektiğini extonsor gayet güzel açıklamıştı mesela: (bkz: #1764134). aynı savunma cem karacan içinde yapılabilir. bu oyuncuların yanlış transferler olduğunu elbette savunabilirsiniz, bende doğrudur demiyorum, izleyip göreceğiz diyorum ancak aldıkları paradan bahsetmeyin artık. bir oyuncu portsmouth'tan chelsea'ye transfer oluyorsa daha fazla maaş alır, alması gerekir. keza akhisarın orta sahası ile galatasaray'ın orta sahası aynı parayı alamaz. aynı mevkide oynayan bir oyuncu 3.000.000 tl alıyorken onunla rekabet edecek oyuncuya 200.000 tl veremezsiniz. "denge" diye dalga geçtiğiniz şey var ya, sakın bu olmasın?

    galatasaray'ın maddi durumu hakkında sayfalarca analiz var, hiçbir şey yoksa şu var: https://www.youtube.com/watch?v=NsQHeynPmiU + ¤

    kasada milyonlarca euro para olmasına rağmen sanki o paralar hamza hamzaoğlu'nun da harcatmak istemiyor gibi konuşuyorsunuz. bugün galatasaray 20 tane transfer yapsa, yarın takım başarısız olup hamza hoca gidince yeni gelecek teknik direktöre "takım çöplerle doldu, hiçbirini göndermiyor" diyecek olanlar şimdi transfer isteyenlerle aynı kişiler olurlar. sonu olmayan ve çözümsüz bir mantık. geçmişe bakıp ders alma yok, empati yok ama sınırsız ve dayanaksız eleştiri var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın