resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4459
    33luk on liberoya 4m veriyor dedikleri melo sanirim. abicim ne olsaydi meloyu da elden kacirip dimdizlak kalsa miydik? kaldi ki 2.6ya gayet iyi bir fiyata uzatilmis bir sözleşme mevcut.

    her gece aynı seyleri yazmayalim yeter artik.

    bu adam maxi pereriayi istedi mi? evet.
    mario gomezi istedi mi? evet.
    ozan tufani istedi mi? evet.
    podolskiyi istedi mi? evet.
    muhtemelen huntelaar icin nabiz yoklatti mi? buna da evet.
    interden medeli almak icin diretti mi? buna da evet.
    iki tane genc geleceğe yatirim transferi yaptı mi? buna da evet.

    simdi bakiyorum da adam size ne yapsin olm daha? artik anlayin bu senenin boyle geçmesinin nedeni para olmamasidir.
    yoksa iki aydir takip ettigimiz kadarıyla hoca tum eksik mevkilere oncelikli olarak yabanci isimler istedi, ama alamadik. biz hergun ayni aciklamayi yapmaktan biktik siz anlamamaktan bikmadiniz be abicim. baskan muhtemelen hocaya gelip bu sene sana zirnik yok, ona gore takımını kur dedi, hoca da el mahkum en ucuz en kelepir en garanti kim varsa onlarla isini halletmeye calisti. hoca bilmiyo mu fenerbahcenin karsisinda suan yaptığının deli işi oldugunu? bi tek siz mi akillisiniz siz mi goruyorsunuz?

    sakince tarafsiz dusunen herkes hamza hocanin iyi polis kotu polis oyununda kotuyu oynamak zorunda birakilan kisi oldugunu gorur. sizler simdi hocaya bok atmak yerine bugün transfere harcayacak kuruşu olmayan kulubu bu hale kim getirdi onu araştırın ondan hesap sorun.

    gerçi hamza hocaya kizip vizyonsuz diyenler kulubu bu hale getirenlere tek kelime etmez hatta hala över över dururlar ya, neyse.

    muhtemelen bu sene avrupada kebap olucaz. ama ne yapalim olsun varsin. ligde ise bir forvet bir de sag bek transferi ile hala bi sekilde sans kovalayabiliriz. umarim hoca alninin akiyla bu seneden sag saglim cikar. cunku yaptigi isin aslinda ne kadar degerli oldugunu ileride anlayacagiz. bes kurus yok, cep delik cepken delik ve karsida tarihinin en guclu rakibi. elde bir suru yokluk varken bu yokluklar icinde umarim basariyi biyerden yakalayabilirsin hocam. ne kadar zor bir is yaptiginin bizler farkındayız, merak etme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın