resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4429
    türkiyenin mevcut koşulları, iğrenç ikili ilişkiler, aman gözüm bizi idare et durumlarına kurban olmuş iyi insan. olayları sakince analiz ettiğim zaman, benim düşüncem gelinen bu noktada hamza hamzaoğlunun hiç bir suçunun olmadığı yönündedir. adam geçen sene futbolculara arkadaş gibi davranmak, hadi oğlum hadi koçum sen oynarsın olacak olacak gibisinden gaz vererek ve bütün çocukça triplere göz yumarak takımı şampiyon yapmak zorundaydı. abdullah avcı gibi büyük bir takımın başına geçtikten sonra ben otoriteyim, dediğim olur gibisinden keskin hamleler yapsaydı başta burak,selçuk,sneijder, melo gibi isimler kendisini siklemeyip 4 hafta içinde kovulmasına yardımcı olurlardı. nitekim abdullah avcının sonuda böyle oldu. kimse aldığı paranın hakkını vermediği, evine götürdüğü ekmeğin helal ve hak olup olmadığını siklemediği için bu ülkede bu tür durumların yaşanması çok normal. gavur dediğimiz almanya bile bu açıdan bizden daha müslüman yemin ederim.

    bu sezona baktığımız'da ise hepimizin bildiği ekonomik sıkıntılar yüzünden yönetimin yapamadığı transferler hamza hocayı zor duruma soktu. adam gibi bir adam olmasının yüzünden hiç bir zaman kendi üstündeki yöneticileri satmaması ve adeta yönetimin yaptığı yanlışlara bir siper olması, taraftarın tepkisinin yüzde 80îni mıknatıs gibi kendi üzerine çekmesine neden oldu.

    ben hamza hocanın yerinde olsaydım kimseye minnet etmeden pat pat gerçekleri anlatıp durum bu her kes yoluna baksın ben kişişiğime daha fazla laf getiremem kardeşim takımdan gidiyorum derdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın