resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4425
    bazı yazar arkadaşların kendisini eleştirenlere ergen dediği yetersiz teknik direktör.

    aynısı mircea lucescu'ya da yapıldı ve bu bizim minimum 10 yılımıza mal oldu. burası doğru fakat bunun üzerinden bakın aynısı hamza hoca'ya da yapılıyor ve bizim bir 10 yılımız daha gidecek kendisi giderse diye düşünmek bir bakıma hamza hoca'yı lucescu ile aynı kefeye koymak demek ki bu futbola ihanet ve lucescu'ya edilmiş sağlam bir küfürdür. lucescu gibi oyuncu ve taktik bilgisiyle elindeki malzemeden maksimum verim alan kurt hoca nerede, süper kupa maçında son 15 dakika bütün hücum kozlarını oyundan alıp yenecek olası bir beraberlik golü sonrasında ne yapacağını bilmeyen yetersiz hamza hoca nerede.

    lucescu bizdeyken oynattığı futbolu hamza hoca'nın şu an oynattığı ucube futbolla bir tutmak ise akıl tutulmasından başka bir şey değildir. lucescu döneminde her maç 1-0 sıkıcı oyun yeaaa diye bidi bidi yapmadan önce o sezon oynanan futbolu tekrar seyretmenizi tavsiye ederim ki her maç 1-0 olayı da şehir efsanesinden başka bir şey değil çünkü bizi şampiyon yaptığı sezon aldığımız 24 galibiyetin sadece ve sadece 2 tanesi 1-0'lık skorla bitmiştir.

    finansal durumun iyi değilse transfer yapamazsın ve elindeki kadrodan maksimum verim almaya çalışırsın. fakat bunun için de takımının başında mircea lucescu gibi bir deha olması gerekir.

    yönetim keşke hiçbir transfer yapmadan bütün bütçeyi lucescu'ya harcasaydı diye düşünüyorum. gelir gelmez orası ayrı bir mesele ama denemekte fayda olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın