• 124
    paylaştığı entryi okudum.
    entry özetle bir zihniyete saydırıyor. var böyle bol küfürlü yazım tarzları. ama doğrudan kimseyi hedef seçtiği yok. yani mesela bir galatasaray başkanına yalancı demekten daha ağır değil. en azından benim nazarımda. incileri dökülen arkadaşları şaşkınlıkla izliyorum o yüzden.

    iyi hareket yapan futbolcunun orospu çocuğu iltifatına maruz kaldığı bu ülkede insanların direkt şahsına gelmeyen böyle bir entryden bu kadar rahatsız olmasını anlayamıyorum. yani ben bu adamların her birini teker teker ona buna yalancı derken gördüm. yalancı lafının o kadar da ağır olmadığını savunurken gördüm. aslında anlayamıyorum derken, anlıyorum da anlayamıyorum... muhtemelen kendileri gibi düşünmeyen bir yazarı elemenin hevesi...

    iyi yazardı mturhan. ben kaybına gerçekten üzüldüm.
    millet sözlük eskiden çok reröröydü diye dalgageçedursun... hakikaten okunabilirliği azaldı tam da küfredilen o zihniyet sayesinde. karşıt fikri savunduğunda dahi zevkle okuyabildiğin entrylerin oranı gittikçe düşüyor.

    futbol çok fazla doğrusu olan bir spor. yanlışlar bile doğru sonuç üretebiliyor bazen. bu gün sen haklısındır, yarın başkası. ama malesef işte o saldırgan bakış açısı var ya... sadece sporu değil, ülkeyi çekilmez bir hale getiriyor. ve nedense şu sıralar hep galip çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın