• 690
    dün real sociedad ile oynadıkları hazırlık maçını izledim...

    cidden ama cidden çok güzel bir sistem takımı olmuşlar. sattıkları hiçbir oyuncuyu aramıyorlar bir defa... gidenin yeri hep dolu. dolduran adamlar da 10 numara adamlar...

    maçı 2-0 kazandılar ama şu kadarını söyleyeyim, neredeyse hiç ama hiç kasmadılar. 2. golü atmadan önce 33 pas yapmışlar, ki gol şahane bir gol, izlemeyenlere izlemesini şiddetle tavsiye ederim. griezmann inanılmaz bir adam, bu kadar tereddütsüz gol vuruşu yapan çok az adam vardır, 1-2 yıla kalmaz rekor bir ücretle büyüklerden birine transfer olur.

    maçta bruma da gerçekten çok iyiydi, ilk golü sociedad kendi kalesine attı, ama atletico'nun öyle bir saha dizilimi var ki sanki adamlar hiç gol yemeyecekmiş hissine kapılıyorsunuz.

    atletico'nun geçen senenin kadrosundan kalma koke, griezmann, godin, juanfran, raul garcia, fernando torres gibi çok çok yetenekli olmasa da müthiş görev disiplinine sahip süperstarları var. buna ek olarak bu sene jackson martinez gibi çılgın atan bir forvet, luciano vietto gibi bir wonderkid ve takımı zaten tanıyan ve yuvasına dönen filipe luis gibi sağlam bir sol bek kadroya katıldı.

    diego simeone'nin kadrosu, bir ispanyol takımına fazla gelecek seviyede disiplinli bir kadro. bu sene ilk 3 garanti bence... ama şampiyonluk yarışı verirlerse kimse şaşırmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın