• 9202
    bir zamanlar çok aktif olarak takıldığım duvarlar sarı kırmızı güzel mekan.

    sonrasında twitter çıktı, buralarda takılan mantıklı insanların çoğu oraya geçti. onları takip etmeye başladım. buradaki mantıksızlık silsilesinden sıkılıp girmedim uzunca bir süre. sonrasında ara ara paredros, juninhooo ne yazmış diye girdim. bir gece can sıkıntısıyla "ne diyorlar acaba lan?" diye geldim.

    gelmez olaydım.

    ciddili daha da efsanevi bir ortama dönüşmüş lan burası. bizim nesilden sonrasında yetişen nesilde analitik çözümleyle ilgili büyük sıkıntılar mevcut. insanlar her yerden tüm verilere ulaşabiliyor, fakat bir yorum yapacağı zaman sadece nefretini körükleyeni kullanıyor. kendisini haklı çıkaracak argümanlarla kendisini savunuyor. bu tabii ki sadece gssözlük özelinde bir konu değil, artık her yerde böyle insan var. sözlük de 3. nesilden sonra bunlardan nasibini almış.

    hamza hoca, haksızca eleştiriliyor. saçma sapan argümanlarla topa tutuluyor diye savunuyoruz. kendisi mourinho olduğu için değil. yoksa biz de biliyoruz, jem paul karacan kötü transfer. yekta, dzemaili gönderilecektiyse neden kampa götürüldü. ok, bunlara katılıyoruz. ama siz adamın elinde tek iyi forvet olan burak'ı medyada yermedi, sabri'ye sövmedi, transfer gelmeden çöplere siktiri çekmedi diye vuruyorsunuz adamı.

    eray, tarık, sabri, koray, yekta, dzemaili, umut, aydın, olcan neden gönderilmedi. yerine hangisinin adam geldi amına koyayım. tarık ve sabri gönderilse yarın bursa'ya karşı ben mi oynayacağım? benim çapraz bağım kopuk ve liderlik vasfım yok bi kere.

    neyse amk ya. mal gibi yine laf anlatma derdindeyim. keşke hamza hoca bu sene de şampiyon olup topuna kapağı taksa kifayetsizlerin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın