resim
Lucas Elías Ontivero
Takım:Trinidense
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 544
    adı erkan olsaydı birkaç yıl "genç yetenek" kontenjanından yararlanırdı; ama pidecide yararlanırdı.

    hem götten bacaklı hem de götlü göbekli.

    edit: hakkında defaatle yazdım. tekrar yazayım. çünkü bazı arkadaşlar "mancini'nin beğenip aldırdığı..." gibi ifadeler kullanmış. öyle bir şey yok bir kere. mancini bu adamı beğenip de aldırmış olamaz. çünkü ca fenix isimli köy takımında bu adam hepi topu 10 maç oynamış. evveliyatı yok zaten. tekrar edeyim. adam kariyerinde sadece 10 tane profesyonel maça çıkmış, uruguay liginde. şimdi ortaya iki sonuç çıkıyor.

    1. mancini uruguay ligine müptela bir adam. her takımın her maçını izliyor. bu oğlanın da oynadığı 10 tane maçı izledi ve beğendi. mancini değil emre utkucan beğenmiştir, diyebilirsiniz ama onun da " ontivero, bize geldi ve denendi. ontivero, mancini’nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. ontivero zaten felix diye bir takımda oynuyordu, onun videolarını bile bulmak mümkün değildi ki." diye bir açıklaması var. ki doğru. bırak bu çocuğun maçlarını, takımının maçlarını bile bulamıyorsun internette. yani mancini ya da scout ekibi beğenmiş olamaz. çünkü adamı izleyemiyorsun. şaka gibi ama gerçek. new horizons sağ olsun, dünya'ya 5 milyar km uzaktaki plüto'yu bile izleyebiliyorsun ama fenix'i izleyemiyorsun. gerçi 10 maç oynamış adamın neyini izleyeceksin, o da var.

    2. emre utkucan'ın dediği gibi mancini'nin menajer bir arkadaşı var. geldi mancini'ye "hacı elimizde zehir gibi bir genco var, bana güven." dedi. mancini de çok saf bir insan olduğu için kabul etti. olayın diğer versiyonunu mancini'ye yakıştıramadığım için bu şekilde düşünüyorum. o da kabul etti. zaten sonra kendi oğlunun da oynadığı honved'e kiralanmasına filan da yardım etmişti ki vebalin mancini'ye ait olduğunu gösteriyor gibi bu.

    velhasılıkelam, çok kallavi bir menajer kazığıdır.

    not: bir de artık kafa siken "yerli futbolcular her şeye hükmediyüür" muhabbetinden de kurtulmak gerek. hadi galatasaray'da bu yüzden oynatılmadı. gazientepsor'da da hadi gene öyle oynatılmadı. e kardeş, bu tosuncuk kiralandığı honved'de de oynayamadı? bu takımın toplam kadro değeri 5 milyon euro lan. adam kadrosunun yarısından daha pahalı olduğu takımda oynayamadı. yoksa orada da macarlar mı yapıyor "yerli seviciliği"ni? honved sözlükte de tüm suç macar futbolculara atılıyor mudur acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın