resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7266
    2 ağustos 2015 galatasaray inter maçında tribüne çağrıldığını görecek kadar erken gitmedim. ancak kadrolar sayılırken sabri ismi anons edilince ıslıklandığına şahit oldum. sadece sabri ıslıklandı, ondan daha az da hamza hocaya tepki vardı.

    tribüne çağrılması yanlış bir şey ama maalesef taraftar grubumuzun bu tip olaylarda genelde yönetimin sözüyle hareket ettiğini biliyoruz. ben dahil diğer taraftarların maç içinde protesto etmediği eleştirisine gelirsek; her ne kadar haketse de maç içinde kendi oyuncumuzun ıslıklanmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. tabi sercan gibi galatasaray'a hakaret edilirken sevinen, kiralık oynadığı takımda bize gol attığında abartılı bir şekilde sevinen biri olursa durum başka. böyle bir oyuncunun formamızı tekrar giymesini bırak kampa bile götürülmemesi gerekiyordu.

    sabri o kadar kötü performans gösteriyor ki tek başına takımın seviyesini aşağıya çekmeyi başarıyor. takımın sağ bek ihtiyacı olduğu, sabri ve tarık'la sezonu tamamlayamayacağımız çok bariz. hamza hocanın bunu görmesi için maç içinde sürekli sabri'yi ıslıklamamıza gerek yok. kaldı ki yukarıda da belirttiğim gibi maçtan önce ultraslan dışındaki diğer tribünlerce yapıldı protestosu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın