resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7224
    beni bilen arkadaşlar ve ya gala sözlüktekarincaezmez sevki nicki ile yazdığım entryleri bilenler biliyor ben selçuk'u çok severim. gerçek manada sevdiğim, hayran olduğum bir oyuncu ve karakterdir. ama yurt dışına hele hele ingiltere gibi bir lige gitmesi gibi şey söz konusu ise hemen gönderilmeli.

    bunun bir iki sebebi var.

    1.'si ki benim en önemsediğim konulardan biri repütasyon. umarım bruma başarılı olur ispanya'da. ambrabat'tan çok keyif alıyorum, arda çok önemli ve ya zamanında tugay. bu tarz transferleri yapmamız lazım. avrupa'ya bizden aldığınız oyuncu işinize yarar diyebilmemiz lazım ki sirkülasyonu sağlayabilelim.

    2.'si benim selçuk ve sniejder'li takım hakkındaki görüşlerim pek pozitif değil. ben ikisinin aynı takımda olmaması gerektiğine inanıyorum. bence tam manası ile tam potansiyellerine ulaşılması bu iki oyuncu beraberken zor.

    3.'sü ise şu. deportivo benim ispanya'da ki takip ettiğim takımlardan biri. geçen sene çok takip edemedim o yüzden rodriguez'i çok iyi tanımıyorum. ama azcık hatırladığım kadarıyla ve söylenenler gibi bir orta saha ise selçuk yerine farklı bir kurguda daha başarılı bir orta sahamız olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın