resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4100
    yanlis yapiyor. ustasi terimden ogrenmesi gereken şey iyi futbolun iyi futbolcularla oynanacagi gercegiydi. terimi birinci ve ucuncu doneminde ucuran sey buydu. ikisinde de saglam transferler ve lider oyuncular ile takimlarini kurdu.

    fatih terimin hala dalga gecilen tek donemi ise ben herkesle basarili olurum mantigi güderek egosu yuzunden batirdigi ikinci donemidir. saçma sapan gencler, isimsiz oyuncularla doldurulan kadro. sonuc husran olmustu. hamza hoca da suan terimin ornek almamasi gereken tek donemi ornek aliyor. abuk sabuk transferlerle yola devam ediyoruz. gerek yokken sirf ucuz diye on tane ortasaha aliyoruz. biz yetmeyiz diye forvet hatti bas bas bağırırken, sag bek allah'a emanet giderken, stoperlerin uyumu ferhat güzelin sahne kostumlerinden halliceyken hala ucuza genc stoper, idare edecek yedek kaleci derdindeyiz. forvet ve sag bek ise almayacak gibi duruyoruz. ben ki sabriyi ve buraki severim bilenler bilir, bu sene sanirim ikisinden de nefret edecegim. burak kusecekse küssün. gerekirse siktirir gider. ne demek burak küsmesin diye forvet almamak ya? bu takim 12 15 tane tamamen vasifsiz olup +15 milyon euro yillik maas yuku yaratan garabet doluyken ne olurdu bi de burak ekleniverirdi bunlara. selcuk cok trip atarsa o da eklenirdi. yillik kaybimiz 15 degil 20 milyon euro olurdu.

    hoca dedigin sert olacak. fatih terim 60 bin kisi onunde emre colaka ana baci kaydiginda hic kizmamistik. yada p.emreyi zamaninda yari finalde tekme tokatla kenara yollarken. burak adam olacak diye kenara cekerken de kizmamistik. oyuncular korkacak senden. korkmazsa hoca değil, ancak abi olursun onlarin gozunde.

    hamza hocanin bizim icin ikinci fatih terim olma ihtimalini sevmistim ben. ama gun geçtikçe fatih terimden almasi gerektigi ne varsa uzak durdugunu, almamasi gerekenleri de aldigini gormeye basliyoruz.

    bu kulup yuz yili asmis bi kulup. ilk defa darbogazda degil. son da olmayacak. ama bizler para azsa az diyen delikanli yonetici, az parayla maksimum eksik kapatan adam gibi teknik direktor istiyoruz.

    ayranimiz yok icmeye, tahtirevanla gidip jem karacani aliyoruz. bu sene gelmis gecmis en korkunc senelerden biri olacak. olcan burak sercan umut yekta sabri gibi adamlarin bir cok macta onbirde sahada olabilme ihtimalleri bile nefesimi kesiyor. rezil olacagiz, komik duruma dusecegiz. sonra da baskan cikip gereken yildizlari alacagiz diye yalan atacak, hamza hoca eksiklerin farkindayiz diyecek.

    ama kimse hicbirseyin farkinda olmayacak. taraftar farkinda oldugumuz sey ise bu sene sik gibi bi yil gecirecegimiz gercegi. haa boyle olunsa ben hala takimimi destekleyecek miyim? tabiki hayir. mal miyim ben aq. ama bana gelip para yok, sponsor bulamayacagiz, basket takımına para kalmadi, oyuncu alamiyoruz. ama eldeki uc kurusla forvet sagbek almaya gayret edicez, bu sene artik oldugu kadar olcak deselerdi, o zaman her macta desteklerdim, o sikim gibi yildizini bile koydurmayi beceremedikleri formayi da alirdim.

    kusura bakmasinlar, benim galatasarayliligim boyle. sahte yalan dolan seyleri desteklemekle gercek galatasarayli olunmuyor. samimi ol, canimi ye. samimiyetini, iyi niyetini bana hissettir sirtimda taşıyayım. ama simdilik benden bu kadar. sene ortasinda angut gibi dimdizlak ortada kalirsaniz da ilk ben isliklayacagim.

    selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın