resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7215
    30 yaşına kadar hiçbir galatasaraylı topçunun ıslıklanması taraftarı biri olmadım. selçuk formayı çıkarttığında bile "maç siniridir olur abi, abartmaya gerek yok" diyebilen nadir insanlardandım.

    ancak artık kendisi üzerinden, bu sezon itibariyle galatasaray'da forma giyecek yerli/yabancı bütün futbolculara, oyunculara gereğinden fazla değer yükleyen ve para veren yöneticilere ve hocalara bir ders, bir ibret verilmesi gerektiğini; bu nedenle de sahaya ısınmak üzere adımını attığı andan sahayı terk ettiği ana kadar top ayağına her geldiğinde ıslıklanması gerektiğini düşünüyorum.

    neden ıslıklanmasın ki?

    evet, bu parayı sabri istemedi belki. bu parayı hamza, cüneyt herhangi biri verdi. taraftar da bu adamı bu şartlarda istemiyor. yöneticiler kulübü düşünmüyorsa taraftarın düşünmesi mi kabahat?

    taraftar ıslıklayarak kendisine top oynatmazsa;

    a) yönetim(ler)e: saçma sapan adamlara saçma sapan paralar verirseniz biz bu adamı oynatmayız; verimin v sini alamazsınız.
    b) oyuncuya: gereğinden fazla para alırsan sana bu kulüpte futbol mutbol oynatmayız.

    mesajını verir.

    oyuncu da galatasaray ile sözleşme imzalama/yenilemeye oturduğu dakika hak ettiğinden fazla para isterse, yönetim de hakettiğinden fazla para verirse ne gibi sonuçları olacağını canlı olarak görür. böylece belki "moralleri yerine gelsin" diye zam yapılan bir grup adam ağlamayı falan keser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın