• 1
    hayırlısıyla 15/16 sezonu başı itibarıyla döndüğümüz skor.

    gerçi 28 temmuz 2015 galatasaray ogc nice maçı'nı baz alırsak skor 0-4'dür fakat maçın seyircisiz ve yurt dışında oynanmış olması nedeniyle 4-0 da denmesinde sakınca yok bana göre.

    mali durum göz önüne alındığında transferi gerçekleşmeyen oyuncular açısından söyleyecek sözüm yok. paran yoksa carole gibi, jose rodriguez gibi, bilal gibi isimleri almayı makul karşılıyorum. hatta carole ve jose rodriguez tipi oyuncular gerçekten iyi tahlil edildiyse bana göre ideal transferlerdir. zira o paralara aldığınız adamlarla kadro kalitenizi yükseltmeyi becerebiliyorsanız her sene ortalama 2 - 2,5 milyon eu verdiğiniz adamın iyisini 700-800 bin eu'ya oynatıyorsunuz demektir. galatasaray futbolcuları baz alındığında bir iki tanesi hariç bu tarz transferlerle güçlenmek pekala mümkün.

    ancak eleştirim jem karacan gibi hiç bir şey veremeyeceği açık oyuncuları almaya,
    sabri gibi kontratı bitmiş ve piyasası 1 milyon lira seviyesine düşmüş olmasına rağmen sırf birilerinin gönlünü hoş tutma ve cebini doldurmak adına fahiş sözleşmeler akdedilmiş isimlere.

    işte bu tarz transferler 4-0'lık skorları, otoban olan sağ koridorları, milletin elini kolunu sallayarak geçtiği orta sahaları açıklanamaz hale getiriyor.

    hayır illa takımda tutacaksan bile sabri'ye 600 bin tl versen, bilal ve jem karacan'ı almayıp mbia'yı alsan en azından rakibe "şşşt birader nereye böyle" diyecek adamın olurdu orta sahanda...

    maliyet aynı, fakat kalite farklı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın