resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2122
    bu çocuğu chelsea , psg, inter ister ama onlar futboldan anlamaz biz anlarız o yüzden kendisi çöptür. göndermek lazım zaten kazıktır bize henüz amatör takıma karşı 1 maç iyi oynamış fransa 2.lig oyuncusu carole yeter.
    zaten brumayi göndererek yetenek abidesi olcanı kazandık. takımdaki bu genç işe yaramaz adamlardan kurtulup tecrubeli evlatlarımıza sanş vermek önemli.
    bence satalım hatta eray da iyi gözüküyor muslerayı da satalım. sneijder de çok para ister şimdi satalım yerine zaten emre çolak var , bilal var.
    paramız da yok zaten hem başkanın işi kaynak bulmak mı sanki onla mı uğraşcak elindeki oyuncuları satacaksın tabiki. başkanın işi lisenin haklarını korumak, kardeşini meşgul edecek iş yaratmak.
    hata taraftarda başkan beyaz yalan söyler akıllı olup inanmayacaksın kayıtsız şartsız destekleyeceksin eleştirmeyeceksin. sen istiyorsun diye transfer mi yapılacak takımın dengeleri önemli sabri çok koşuyor, jem premier ligde oynamış vatan evladı , bilal yerli pirlo bunlara para vermezsen hepsi real madride gider bu evlatlara sahip çıkmak için senin forma alman lazım ya da tellesi satman lazım
App Store'dan indirin Google Play'den alın