resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2106
    geldiğinden beri kendisinde potansiyel olduğuna hep inandım hala inanıyorum ama beklenen o patlamayı gerçekleştiremedi, bu sene herkesin dediğine göre kampta yaptıklarından dolayı kendisinden bir patlama geleceğini umuyorum, telles'i şu hali ile bile 10 milyon euro gibi bir rakama satabiliyorsak şuan satmak tam anlamı ile fiyasko olur, madem bu sene daha iyi oynayacağına inanıyorsun o zaman bekleyeceksin bu sene oynatacaksın seneye daha büyük miktarlara satıp daha fazla kar edeceksin. bence telles olayı bu kadar basit.

    geçen sene ortalama oynayan bir adam var elimizde bu adamı satarsak oraya adam almayacağımız aşikar, ayrıca herkes lionel carole'a güveniyor nasıl olsa var diye tamam bende güveniyorum potansiyel olduğuna inanıyorum. carole güvenip oraya transfer yapmadan telles'i satmak çok daha büyük fiyasko olur.

    avrupa'nın sayılı büyük kulüplerinden olmayı hedefliyorsak da satma politikamızı değiştirmek lazım, yanılmıyorsam telles bize 7,5 - 8,5 arası bir fiyata geldi, biz bu adamı 10 milyon euro'ya satarsak ve büyük bir kulübüz diyemeyiz bence potansiyeli herkes tarafından bilinen bir adamı bu kadar az bir kara satamazsın. büyük kulüp olma yolunda ilerleyeceğim diyorsan 1 sene daha bekletip iyi ya da kötü oynar o riski alacaksın. sonra satacaksın.

    ayrıca evet biliyorum kulübün sıcak paraya ihtiyacı var, bu parayı da bir kaç oyuncu satarak sağlaması gerek ama bu tarzda oyuncuları satarak değil bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın