resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 94
    menajer oyunları ortaya çıkana kadar en sevdiğim transfer tipi, genç, yetenekli, risksiz, düşük maliyetli.. diye nitelediğim, şimdi ise kafamı karıştıran oyuncu. kimse izledi mi bizden, izlediyse de bizim gibi youtube'dan birkaç saçma sapan video izleyip mi karar verdi merak ediyorum açıkçası. karşılığında melo için bonservis bedeli almayacaksak bedavaya geliyor diyemeyiz bir kere ama hala real altyapısı çıkışlı olması ve genç bir yetenek olması umutlu olmamı sağlıyor kendisinden.

    bir diğer kafamı karıştıran konu da adamın mevkiisinin belli olmaması. hani sağ kanattır da solda da oynar dersin, hatta tamam ortada da oynar dersin anlarım. ama yorumlara bakıyorum ön libero da oynuyor, orta saha da oynuyor, oyun kuruyor, kanatta oynuyor. benim halı sahadaki halim gibi*, ben de ne iş olsa yaparım yani takımın durumuna göre, hayırlısı.

    öte yandan ispanya'dan gelen oyuncu bizde iş yapmıyor tezi güçlü bir tez değil benim gözümde. gelenler şimdiye kadar iş yapmadı çünkü zaten saçma sapan bitmiş adamlar geldi genelde ordan. adaptasyon sorununu atlatırsa, yeteneği de varsa tutabilir gayet de oradan gelen bir oyuncu.

    şöyle bir bakınca iyi bir şey mi yazdım kötü mü ben de anlamadım ama umarım iyi bir transfer yapmışızdır. 30-35 yaş aralığındaki adamları belki ikinci baharını yaşar diye getirmekten ziyade böyle transferler hep daha fazla hoşuma gidiyor. bruma'da işler istediğimiz gibi gitmedi diye her oyuncu öyle olacak değil ya, deneye deneye genç oyuncu yetiştirmeyi öğreneceğiz belki biz de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın