resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9025
    ulan pazar sabahı kalkmışım daha kahvaltı bile yapmadan açmışım sözlüğü. şu entry'yi gördüm wesley sneijder başlığında: (bkz: #1768408)

    entry'deki video şu: https://vimeo.com/117086260

    açtım golleri izliyorum, hakkaten keyfim yerine geldi. adam ordu, kayseri, bursa, beşiktaş, fenerbahçe, juventus, madrid dinlemeden ve türkiye kupası, lig, şampiyonlar ligi demeden çakmış herkese anasını satıyım.

    ama 2.25'te* sneijder'in yasin öztekin'le yaptığı verkaç sonrası attığı golde burak'ın hareketini gördüm, yine sinirim tepeme çıktı. alışık olduğumuz şekilde beklediği pası alamayıp golü kendi atamadığı için sevinmiyordu bile beyimiz.**

    aklıma yine alakalı alakasız bir sürü şey geldi tabi bunu görünce.

    sizin ben bencilliğinize, takım içindeki ayrımcılığınıza, "evlat" felsefenize, zihniyetinize tüküreyim. cem yılmaz "ben insanımızın eksikliklerini değil fazlalıklarını anlatıyorum, çünkü o fazlalıklardan kurtulsa uçuşa geçecek biliyorum" diyor ya, ben de aynısını galatasaray için düşünüyorum. burak gibi, selçuk inan gibi, umut bulut gibi, sabri sarıoğlu gibi fazlalıklardan* bir kurtulabilsek, rahatlayıp uçuşa geçeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın