resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4560
    daha öncede dediğim gibi klübün en yetenekli oyuncularından biridir. fakat hamza hoca neden kendisini 11e monte etmiyor? burda bir sorun var demek ki. demek istediğim potansiyeli çok yüksek ama bi sorun var. bundan 4 sene önce arda olacak derken halen bunu yapamadı. peki neden bunu bulmak gerek. kendini geliştirmek türk futbolcusunun en büyük eksiği. paftan çıktığından beri ne kadar ileri gitti sorarım size.

    bu sene kötü performans gösterdi demiyorum. aksine oldukça iyiydi. ama arda turan olabilecek bir yeteneğin halen neden yedek beklediğini de bilmek istiyorum. bu adam çok daha iyi yerlere gelebilir arkadaşlar. kafasını kullanırsa arda'dan hiçbir farkı yok. bu üzücü bir durum. hamza hoca yerinde olsam işi gücü bırakır bu adamın üzerine yoğunlaşırım. ilk 11de düzenli yer veriririm. anrtemanlarda yanında birlikte koşarım ne bileyim abi. hatta birlikte spor salonuna falan gideriz. yeter ki kendine baksın gelişsin. tek pası ve basit oynamayı öğrensin. kafasını kaldırmayı öğrensin. zira bu teknik kimsede yok.

    sonuç olarak kendisinden çok önemli bir oyuncu yaratabiliriz. keşkebilal kısa transferi yapılmasaydı diyorum bu yüzden. çünkü elimizdeki bu adam ondan daha potansiyelli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın