resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2095
    telles özellikle dün iyi oynadı. celta vigo'nun hemen bütün gol pozisyonlarının bizim sağımızdan gelmesi de bunun delili. telles için de melo tarifesi uygulanıyor gibi. arkadaş nedir bu hal ya.

    dünkü maçta dahi telles'i eleştirip gömmek çok yanlış. poldi'yi saymazsak sahanın en iyileri eray ve telles'di bence. en kötüler ise emre çolak, hakan balta, cem karacan ve tarık çamdal idi. hele emre çolak bazen insanı gıcık ediyor. yediğimiz golde hata hakan balta'nındı. golü atan futbolcu'nun kademesine girmesi gerekirken her zamanki gibi çok ağır kaldı. bir de bomboş pozisyonda bir top kaptırdı ki sorma gitsin.

    tarık ve cem yedek bile olamazlar. sabri zaten evlere şenlik. hamza hoca sağ bek ve sağ kanat aldırmazsa kendini yakar. sercan sağ kanatta yedek olarak tutulmalı. geçen yıki performansı ve bu yılki görüntüsü bunu hak ediyor. kendisine bir şans verilmeli diye düşünüyorum.

    bir şey daha. dünkü maçta bilal neden bir yarım saat oynatılmadı. neden 18'de dahi yoktu. ciddi takımlara karşı görmek isterdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın