• 376
    gelmesini geçtim gitmesi gereken futbolcuları yazalım:

    yekta: hiçbir katkısı olmadı. selçuk'u zorlayamadı. oynadığı dönemlerde selçuk'tan daha verimli olacağına dair hiçbir işaret göremedik. türkiye kupasında kırmızı/beyaz gruptaki takıma gol atacak diye takımda tutulamaz.

    olcan: kanat oyuncusunda olması gereken hız ve teknik kendisinde sınırlı miktarda mevcut. uzaktan vurup gol atacak diye, türkiye kupasında şov yapacak diye takımda durması anlamsız. hele hele sol beki yedekleyemeyeceğini de gördük, sürekli arkasına adam kaçırıyor. fıçıcık diye bir tanım gördüm kendisi hakkında. tam anlamıyla doğru tespit. gitmeli.

    tarık çamdal: çok büyük bir kazık. adamın denge problemi var. herhangi bir temasta yere düşüyor. ayakta duramıyor bu adam nasıl defans yapabilir ki? kaslarına bakmayın güçsüz,dengesiz daha da kötüsü bildiğin yeteneksiz. adamın assisti bile yoktu bize gelmeden evvel. yedek dahi olamaz.kesin gitmeli.

    dzemaili: kalmaya kalsın da tarık çamdal'dan hallice. bir futbolcu kondisyon sorununu çözemez mi bütün bir sene? melo sakatlıktan döndü taş gibi oynadı. bu adam maç temposu kazanamadı ama eline geçen fırsatları da çok iyi değerlendiremedi. maaş yükü açısından zararı var. gitse iyi olur.

    sercan yıldırım: fazla söze gerek yok. kalırsa istanbul barları para kazanır.

    dany: zaten gidiciydi üstüne kampa götürüp haybeye para harcadılar.yazık. adamın piyasasını düşürdü hamza dengeoğlu. az da olsa para kazanma ihtimali vardı.

    jem paul karacan: bu adam celta vigo maçında orta sahada bir top kaybetti. 2 kişi koşarak geçti bu adamı. arkasından tutup çekip indirmedi bile. bu adamın ne işi var takımda?

    hamit altıntop: kendisi rızkını yeterince aldı. eğer 28 kişilik kadroda 27 tane faydalı adam varsa 28. hamit olsun. ama keşke gitse en azından 1 mio tl para kazandırsa... misyonunu tamamlandı takımda. kalmasının pek anlamı yok.

    kopray günter: bu çocuk ayak bileklerine çok hakim ama pozsiyon almayı çok iyi bilmiyor ve konsantrasyon problemi mevcut. kornerlerde kafayla gol atmalı. bunu öğrenmesi lazım. gidip bir yerde sürekli oynamalı.

    sinan gümüş: koray günter ile birlikte kayseri gibi bir takıma gidip sürekli /düzenli oynamalı.

    umut bulut: celta vigo maçında hava topu kazanamadı bile. sürekli deli danalar gibi koşmasıyla meşhur. bu adamın hala piyasası varken satıvermek lazım. 500 bin avro veren bulunur. memleket zaten forvetsizlikten kırılıyor. beşiktaş bile alır umut'u. ama giderse en azından para kazanır takım. yerine yurt dışından hangi forvet gelse daha etkili olur.

    eray işcan: bu arkadaşın nasıl bir kaleci olduğunu anlamak için düzenli oynayabildiği bir takımda görmek lazım. uzun filan ama refleksleri nedir, efendime söyleyeyim konsantrasyonu nasıldır... bi görmek lazım. gitsin en azından maaş yükünden kurtulmalı.

    semih: celta vigo maçında döküldü. semih gün geçtikçe yedek kulubesini hakediyor. balta ya da koray günter kendisinden daha iyi. hala piyasası varken satmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın