resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3908
    yasin'in kendisini göstermesinde en ufak yardımı dokunmamış adamdır. kaç maç umut bulut'u yasin'e tercih etti. bakın umut bulut'u. yanındaki adama pas atamayan adamı, kanat oyuncusuna tercih etti. başakşehir, fenerbahçe vs vs 1000 tane maç var yasin'i sabote ettiği. gözünüzü seveyim yapmayın. bu kadar insan fanatikliği olmaz.

    edit: 27 yaşına kadar dönerci olan yasin'i, 1 senede futbolcu yapmış adam. ama aynı adam bruma'yı kiralamayı tercih etti :( futbolcu geliştirme jedi ustası.

    yasin, hamza hoca ile birlikte 2014-2015 türkiye süper liginde 1101 dakika oyunda kalmıştır. bu da yaklaşık 12 maç ediyor. evet zeki kardeş. hamza ise 23 maç galatasaray teknik direktörü olarak maça çıkmış. panpa geri kalan 11 maç nerede ? oynatılmamış. hani gelişim falan ? şş. hamza oynattıydı ? hani la ? hadi diyelim bunun 4-5 maçı kondisyon kazanması için. sezon ortası tabi bu kondisyon falan hikaye de biz diyelim. geri kalan 6-7 maç. hakkı değil miydi ? yoksa oynatmak zorunda mı kaldı ki acaba. acaba yasin umut'tan daha mı iyiydi
    ki ? ha ? ben açıklayayım;

    o boş geçen 6-7 maç, yasin öztekin'i sabote etmektir. hak ettiği 6-7 maç forma verilmemiştir kendisine. yasin söke söke aldı o formayı. çoğu maç tek başına ayakta iken oyundan alındı yasin. başakşehir maçında 2-0 önde iken oyundan alındı, 2-2 bitti maç. fenerbahçe deplasmanında oyuna girer girmez 2 kişiyi çalımladı vurdu. tek pozisyonumuz. daha kaç maç var böyle. ligin kırılma noktalarında hep ayakta kaldı yasin. formayı hep hak etti ama nedense ligin sonlarına doğru sürekli oynar oldu. neden ki ? laf atarken dikkatli olmak lazım.

    ayrıca mavi donunu kendin getir ama götüne giymek için değil canısı :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın