resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2070
    5 veren varsa hemen satalımmış, ne güzel ya.

    selçuk: bir senede xelcuk, bir sene sonra papaz, siktirsin gitsin.
    burak: bir maç kral, bir maç sonra qral
    muslera: o kadar da iyi değil, ektrası yok, altı ay sonra efsane asla satılamaz.
    elmander: ala ala bunu mu aldılar, efsane viking
    riera: çöp, son zamanların en iyi sol beki.
    yasin öztekin: gereksiz, şampiyonluğumuzda en önemli 3 adamdan biri

    bu adamlar için virgülden öncesi ve virgülden sonrası aynen söylendi. adamların hepsinin belli bir yaşı var üstelik. futbol karakterleri oturmuş. ne olup ne olmadıkları az çok belli. alex ise sadece 22 yaşında. 3 4 sene daha üzerine koyabilir, koymasa bile en kötü böyle kalır.

    bu işte futbol aklınız, futbola bakış açıınız. bir senede harca, bir senede kral yap. tarık için de söylüyorum bunu. ben de eleştirdim, aldığı paraya, ödenen bonservise hala kızıyorum ama bu adamın eskişehir' de iyi oynadığı maçları gördüm ben. adam geçtiği, verkaçla çizgiye indiği maçları gördüm. mesele doğru analizi yapmakta. emenike karabük' te ligin bug' ıydı, fener' de rezil oldu. emenike kötü futbolcu mu? kötüyse karabük' te nasıl o kadar iyi ve durdurulmazdı. yoksa karabük doğru, fener yanlış mı kullandı? bira damı değerlendirirken çok yönlü bakmak gerek. bildiğimiz ve bilmediğimiz pek çok kriterle değerlendirmek gerek. ben telles' e bakınca türkiye' deki en teknik sol beki görüyorum. bunu bir adama öğretemezsin, bu yetenektir. geri kalan pek çok şey ise oyuncunun çalışması ve senin onu doğru yönlendirmendir, bir de doğru takım girer tabii işin içine. sistemi oturmuş ve sol bekten sadece hücum bekleyen bir takımda görelim bakalım telles' i nasıl bir telles göreceğiz?

    unutmayın beyler; caner bizdeyken gitsin diye dua ediyorduk biz.

    o kadar ezbere konuşuyoruz ki, türkiye' deki yorumcular gibiyiz. hesap soran yok nasıl olsa benim fikrim bu, saygı duymalısın deyip önüne gelene elinde hiçbir geçerli veri olmadan salla gitsin. semih kafa toplarında kötü diyorsunuz, kazanılan hava topu mücadelesinde istatistik olarak chedjou' nun önünde. daha dün hamza hoca' nın takımı iyi çalıştırmadığı, lay lay lom antremanlar yaptırdığı söyleniyordu. bakın podolski ne diyor;

    https://twitter.com/...s/623466083626942464
App Store'dan indirin Google Play'den alın