resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3311
    https://www.facebook.com/...s/10150580536518464/
    hakan balta'nın oyun yapısını soğukkanlılığını ve maçı her an yaşadığını net anlatan videodur aynen. yalnız video da o kadar anektod var ki hakan balta'nın başlığını kirletiyorsam şimdiden affola.
    1- hakan balta'nın yerinde başkası olsa o pozisyonda o ıskadan sonra rakip kalecinin üstünden topu aşırttığında eli başında topun filelere gitmesini seyrederdi.
    2- hakan balta son müdahaleyi yaptıktan sonra ciddi bir sakatlık yaşayabilirdi ki; diğer oyuncuların koşa koşa yanına gelmesi lazımdı. balta'nın yanına ilk gelen melo hem de depar atarak. hani takım içinde huzursuzluk yarattığını düşündüğümüz melo. ne olursa olsun ilk gelenin kaptan olması lazımdı bu pozisyonda. pozisyona en yakın olduğu halde en son gelenlerden biri de sabri.
    3- pozisyonun içindeki diğer gaziantepli bekir ozan topun içerden çıktığı iddiasında ki; topun içerden çıkıp direğin üstünden gitmesi gerçek bir mucize lazım.
    4- melih gümüşbıçak, klasik bir lig tv spikeri eyyamında her zamanki gibi. tarafsız izlenen bir maçta, bir oyuncu bu şekilde bir top çıkartsa hele de 15 sn içinde kimin aklına ayağın fazla kalkmasından bir endirek serbest vuruş gelebilir? lig tv spikerlerinin gelir ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın