resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10653
    kendisinin barca'ya trransferini hiç istememiştim. bunun sebebi barca'nın transfer yasağından ötürü aldığı çok oyuncu miktarı. bir de vidal gelicek oraya. orada büyük bir şişkinlik var. ben ardanın bu şişkinlik içerisinde kendine bir rol bulacağına eminim (arda kafaya koyarsa, her şeyi yapar. gider eskisi gibi sağ bek olur alves'i keser ama bir yolunu bulur.). ama işi çok zor. aynı zamanda barca'nın oyunu o kadar spesifik ki orada tutunamazsa ortaya çıkan sonuçta ne yapar kestiremiyorum.

    oysa benim hayalim chelsea'ye gitmesiydi. eminim sol kanatta hazard sağ kanatta arda düşüncesi mourinhou'yu mutlu etmişti. ki bana göre 2 senedir sağ kanatları boş. mou taktımı takar ama güvenini kazandınmı da oyuncusunu tutar. arda mounun güvenini kazansa idi bence ilginç bir şey ortaya çıkardı. hem de arda'yı hayalindeki gibi premier ligde izliyebilirdik. aynı zamanda schürle ve lukaku örneüi var. yedek oyuncularını bile iyi fiyatlara iyi kulüplere gönderiyorlar. yani arda chelsea de yapamasaydı bile şansı vardı. ama bunların hepsi laf ü güzaf.

    şimdi gelelim asıl bu entry'nin sebebine. umarım bize falan gelmez. bence ya ispanya'da kalmalı ya da arsenal gibi pas sayısını arttırarak hücum eden bir takıma gitmeli. ne kadar çok barca'nın oyun tarzına alışırsa o kadar işi kılalaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın