resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3874
    kendisi hakkında bir ara uzun uzun yazacağım ama bir türlü kısmet olmadı, inşallah yazacağım.

    ancak sadece şunu söyleyebilirim; şimdiye kadar transfer yapmadan önce transfer edilecek oyuncunun profili tariflenirken mevcut kadroda bulunan bir oyuncunun ismi verilerek, onu kulübeye gönderemeyecek onunla ancak yarışabilecek oyuncu olacağını hiç kimseden duymamıştım. ne galatasaray adına ne de herhangi bir ligden herhangi bir takım adına.
    haftalardır hocanın dilinden düşmeyen cümle şu; "alacağımız oyuncu burak ile yarışabilecek seviyede olacak. burak'ı küstürmemeliyiz. vs..." bu minvalde hep söyledikleri.
    en başta şunu söylemek lazım bu cümleler için;
    1) burak bu kadar iyi oyuncu mu? değil. bu kadar iyi olsa bile söylenen söz doğru mu? değil.
    2) bu cümleler transfer edilecek oyuncuda "amk ne yaparsam yapayım burak ilk 11." gibi bir düşünce oluşturmaz mı?
    3) insana güvenilmesi hoş bir şey ancak fazlası da zarar. bunun çizgisi çok ince elbette. ama bu cümlelerle burak'ın kendisini salacağını görmemek çok mu zor?
    4) burak'ın eline verilen bu dizginler hocanın adaletinin sorgulanmasına ve bu gibi nedenlerden ötürü otorite eksikliğine yol açmayacak mı?
    5) burak'ın böyle bir talebi olmadan hoca bu tip cümleler kuruyorsa ister istemez burak'ı taraftarın gözünde bitirmiyor mu? yani şu an taraftarın büyük bir bölümü burak'a uyuz. bu büyük bir bölümün bir kısmı da iyi bir forvet gelirse burak'ın huzursuzluk çıkartıp çıkartmayacağı gibi sorulardan ötürü burak'a uyuz. hoca burak'a iyilik mi yapmış oldu yani? aynı nedenlerden ötürü takımdaki diğer oyuncular da burak'a uyuz olmayacak mı?

    sezon bitiminde taraftarın büyük kısmı seviyordu hocayı. ancak sadece yaklaşık 2 aylık bir dönemde her gün aynı saçma şeyleri tekrarlayarak taraftarın büyük bir bölümünün gözünden düştü. çoğu kişinin güveni kalmadı. inşallah böyle devam etmez.

    hocam galatasaray başarılı olacak yine ama başında sen olacak mısın?
    bu gidişle çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın